Tutireceptek.hu fejléc

Tejfölös csirkecombok recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 egész csirkecomb,
5 dkg vaj,
1 pohár tejföl,
2 evőkanál mustár,
só,
grill-fűszerkeverék,
majoránna,
10 dkg reszelt sajt.

Elkészítés:
A csirkecombokat kettévágjuk, majd sóval, grillfűszerrel és majoranna keverékével bedörzsöljük, 1 órát pihentetjük.
Ezután egy hőálló üvegedényt kivajazunk , belehelyezzük a combokat és leöntjük 2 evőkanál mustárral elkevert tejföllel. Lefedjük, előmelegített sütőbe tesszük, és a combokat közepes lángon kb. 40 percig sütjük. Félidőben a húsokat megforditjuk a tejfölös lében. A 40 perc leteltével az edény fedelét (vagy a fóliát) levesszük , reszelt sajttal meghintjük a combokat és teljes lángon - amíg a sajt barnulni kezd - készre pirítjuk.

Tanácsok:
Pirított burgonyával, rizzsel, salátával tálaljuk.

Kalóriatartalom: 150 kcal

A receptet beküldte: Rozália


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejfölös kolbászleves » Görög csirkecombok » Szarvasszelet tejfölösen » Sajtos-tejfölös tepsis hús
» Pudingos-tejfölös süti » Tejfölös kekszcsoda » Tejfölös pontyszeletek » Gombás csirkecombok
» Bundás csirkecombok » Tejfölös karalábéleves » Tejfölös zöldbabsaláta » Tejfölös gombás csirkecomb
» Mustáros-tejfölös karaj » Sörben sült csirkecombok » Tejfölös lepény » Tejfölös-pudingos sütemény


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.