Tutireceptek.hu fejléc

Titokban sült csirkecombok recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
8 db kicsi csirkecomb,
só,
1 evőkanál grillfűszer,
2evőkanál olaj,
25 dkg liszt,
12 dkg vaj,
1/2 dl tejöl,
2 db tojás.

Elkészítés:
A csirkecombok bőrét lehúzzuk, húsát sóval és grillfűszerekkel bedörzsöljük.
Beolajozott tepsire egymás mellé fektetjük és forró sütőbe téve 220 fokon először lefedve 20 percig majd fedő nélkül további 15-20 perc alatt pirosra sütjük. Közben a lisztből a vajból egy egész tojással, kevés sóval és tejföllel könnyen gyúrható tésztát gyúrunk.
A megsült csirkecombokat kissé kihűtjük,
majd a késfok vastagságúra nyújtott tésztába egyenként belecsomagoljuk. Sütőpapírral bélelt tepsire sorakoztatjuk, fölvert tojással megkenjük és forró sütőben,200 fokon 20-25 pec alatt aranysárgára sütjük.


A receptet beküldte: access


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Narancsos csirkecombok » Indiai csirkecombok » Sörben sült csirkecombok » Majoránnás csirkecombok
» Csirkecombok hagymaágyon » Tejfölös csirkecombok » Marinált csirkecombok » Görög csirkecombok
» Hamis rántott csirkecombok » Bundás csirkecombok » Fokhagymás csirkecombok » Pikáns csirkecombok
» Göngyölt csirkecombok » Kaukázusi csirkecombok » Gombás csirkecombok » Csirkecombok "Toros"-módra


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.