Tutireceptek.hu fejléc

Gombás csirkecombok recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
4 db nagy csirkecomb
20 dkg megtisztított gomba
1 kisebb vöröshagyma
1 evőkanál zsír
1 teáskanál liszt
1 kispohár tejföl
1 mokk.kanál őrölt bors

petrezselyemzöld

Elkészítés:
A combokat a forgóknál kettévágjuk.
A gombát a hagymával együtt a zsíron megfonnyasszuk , beletesszük a húst, sózzuk, megpirítjuk.
kb. 2 dl vízzel fölforraljuk, közben megborsozzuk, és lassú tűzön puhára pároljuk.
A tejfölt a liszttel simára keverjük, besűrítjük a csirke levét, még egyszer felforraljuk és megszórjuk petrezselyemzölddel.


A receptet beküldte: Hmv.


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkés-gombás palacsinta » Gombás juhtúrós krumpli » Gombás bélszín » Gombaszószos szelet
» Gombás-tejszínes szendvics » Fokhagymás-gombás karfiol » Tojásos-gombás tekercs » Tejfölös-gombás húsfalatok
» Gombás keltorta » Olasz gombás csirke » Gombás-tejszínes penne » Gombás cukkini 2
» Rókagombás őzpörkölt » Gombás táskák » Gombás szelet » Gombás pogácsa


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.