Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Gombás csirkecombok recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
4 db nagy csirkecomb
20 dkg megtisztított gomba
1 kisebb vöröshagyma
1 evőkanál zsír
1 teáskanál liszt
1 kispohár tejföl
1 mokk.kanál őrölt bors

petrezselyemzöld

Elkészítés:
A combokat a forgóknál kettévágjuk.
A gombát a hagymával együtt a zsíron megfonnyasszuk , beletesszük a húst, sózzuk, megpirítjuk.
kb. 2 dl vízzel fölforraljuk, közben megborsozzuk, és lassú tűzön puhára pároljuk.
A tejfölt a liszttel simára keverjük, besűrítjük a csirke levét, még egyszer felforraljuk és megszórjuk petrezselyemzölddel.


A receptet beküldte: Hmv.


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás rizottó » Fokhagymás-gombás spagetti » Gombás rakott csikemell » Gombás felfújt
» Göngyölt gombás karaj: » Csirkés-gombás fussili » Gombás rakott burgonya » Őszi almás-gombás rizottó
» Tejszínes-gombás csőtészta » Marinált csirkecombok » Gombás kocka 2. » Laskagombás tarja
» Gombás zakuszka » Póréhagymás-gombás ragu » Csirkés-gombás kavarodás » Göngyölt csirkecombok


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.