Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Burgonyás-sajtos rúd recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
1 tojás
1 teáskanál só
20 dkg reszelt sajt
20 dkg főtt, áttört burgonya
25 dkg margarin
30 dkg liszt

Elkészítés:
A burgonyát héjában megfőzzük, még melegen áttörjük, és hagyjuk kihűlni. A lisztbe belekeverjük a sót. A margarint és a reszelt sajtot elmorzsoljuk a liszttel, hozzáadjuk a tojás sárgát, majd a masszát összegyúrjuk. Egyórai pihentetés után vékonyra nyújtjuk, és derelyemetszővel ujjnyi széles csíkokra vágjuk. Tepsibe rakosgatjuk, tojásfehérjével megkenjük, reszelt sajttal megszórjuk. Előmelegített sütőben, közepes hőfokon pirosra sütjük.


A receptet beküldte: Bévi48


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Burgonyás-sajtos csíkok » Zöldfűszeres palacsinta » Burgonyás pogácsám » Nutellás gesztenyepüré
» Sós, sajtos rúd » Sonkás túrógombóc » Csirkemájas Palacsinta » Málnalekváros bundáskenyér
» G. Maresz sós sütije » Tejfölös lángos » Sajtos rúd Ági módra » Gibannyica (szerb rétes)
» Pacsni » Burgonyás túrógombóc » Isteni sajtos csiga » Zsíros pogácsa


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.