Tutireceptek.hu fejléc

Csipkebogyó bor recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
10 dkg szárított csipkebogyó
1 l száraz vörösbor

Elkészítés:
A csipkebogyót vágjuk ketté, majd öntsük le a borral. Hagyjuk ázni 2 hétig, majd szűrjük le. Napi 2 dl stimulálja az emésztést, magas a C-vitamin tartalma és segíti a vérkeringést.


A receptet beküldte: cirmesitompika

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csipkebogyós limonádé » Csipkebogyóbor » Csipkebogyólikőr » Csipkebogyó lekvár
» Csipkebogyó befőtt » Devonia » Meggylikőr házilag. » Sötét szerenád
» Pezsgőspohár » Pierre » Flip Flop » Limoncello ( klasszikus )
» Toothless Shark » Betsy Ross » Vermouth Cassis » Devil's own


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.