Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Csípős csirke nyárson recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
60 dkg csirkemellfilé
0,5dl olívaolaj
1 chilipaprika
1 ek. méz
1 tk. csípős őrölt pirospaprika
bors
2 kaliforniai paprika

Elkészítés:
1, A csirkehúst csíkokra vágjuk, a kaliforniai paprikát kockákra. Az olívaolajhoz keverjük az apróra vágott chilipaprikát, a mézet, a pirospaprikát és a borsot.

2, Beleforgatjuk a húst és a paprikát, majd egy órára állni hagyjuk. Felváltva nyársra tűzzük és forró grillen, időnként megforgatva kb. 15percig grillezzük.

Elkészítési idő: 105 perc
Kalóriatartalom: 296 kcal

A receptet beküldte: macsek24


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kínai csípős leves » Telkibányai csirkenyársak » Sörös csirkemell » Indiai csirke
» Csirkevacsora » Csirkemell gombamártással » Argentin csirke » Lecsós -csirkemáj
» Gorgonzolás csirkecomb » Csípős húsgombóc » Tejszínes csirke/pulyka » Sáfrányos csirke
» Marseilles-i csirke » Csorba csirke » Gombás- sajtos csirkemell » Csirkés kenyérsaláta


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.