Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Juharszirupos sült csirke recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:

4 csirkemell,
25 dkg liszt,
2 ek vaj,
1 dl juharszirup,
1 kk borsikafû,
1/2 kk kakukkfû,
1/4 kk zsálya,
1 hagyma,
1 dl víz,
só és
bors ízlés szerint.

Elkészítés:
A csirkét forgasd sózott-borsozott lisztbe. Nehéz (pl. öntöttvas) tepsiben vagy serpenyõben forrósítsd fel a vajat, rajta a csirkét süsd barnára mindkét oldalán. A juharszirupot öntsd a csirkére, szórd be borsika- és kakukkfûvel, zsályával, önts vizet az edény aljára. Süsd fedetlenül 180 C°-on 50-60 percig, míg megpuhul, idõnként megöntözve az edény alján összegyûlt levével.


A receptet beküldte: Rumino


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejszínes csirkés penne » Csirkés egytál » Csirkemell töltve » Mézes csirke 2.
» Hagymás csirkemell » Egyszerű csirkemell » Színes rizses csirke » Csirkemájas pástétom
» Csirke carbonara » Almás-szilvás csirke » Csirke - csupor » Csirkemell "izé"módra
» Barackos csirkemellsteak » Tejszínes csirketokány » Barackos csirkemell » Krumplis csirke (bulgár)


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.