Tutireceptek.hu fejléc

Juharszirupos sült csirke recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:

4 csirkemell,
25 dkg liszt,
2 ek vaj,
1 dl juharszirup,
1 kk borsikafû,
1/2 kk kakukkfû,
1/4 kk zsálya,
1 hagyma,
1 dl víz,
só és
bors ízlés szerint.

Elkészítés:
A csirkét forgasd sózott-borsozott lisztbe. Nehéz (pl. öntöttvas) tepsiben vagy serpenyõben forrósítsd fel a vajat, rajta a csirkét süsd barnára mindkét oldalán. A juharszirupot öntsd a csirkére, szórd be borsika- és kakukkfûvel, zsályával, önts vizet az edény aljára. Süsd fedetlenül 180 C°-on 50-60 percig, míg megpuhul, idõnként megöntözve az edény alján összegyûlt levével.


A receptet beküldte: Rumino


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Duplahagymás csirkecomb » Szilvás csirkemelltekercs » Csirkemájas tarisznya » Csirkés-zöldséges
» Sült csirke colával » Fóliában sült csirke » Csőben-csirke » Csirkés pizza görögösen
» Csirkemell zöldségágyon » Csirke kelkáposztában » Sajtbundás csirkemell » Nosztalgia csirkemell
» Csirkemáj grillsütőben » Almás csirkefasírt » Csirkés rakott tészta » Csirkecsoda I.


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.