Tutireceptek.hu fejléc

Csokikrém-mikróban recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
6 dkg Rama
10 dkg keserű csokoládé
3 tojás
1 ek. nescafé
3 ek. cukor
2 ek. konyak
2 dl tej
1 tejszínhabpótlópor (Coop)
1 ek. reszelt csokoládé

Elkészítés:
A csokoládét a margarinnal megolvasztjuk a mikróban. Utána habosra keverjük. A tojássárgáját összekeverjük a nescaféval, cukorral és konyakkal. Utána az egészet a margarinos csokoládéhoz adjuk. 4 percre mikróba tesszük. 2 perc után alaposan megkeverjük.
Ezután a tojásfehérjét felverjük és az előírás szerint elkészített tejszínhab felével együtt a csokoládéhoz keverjük. Tálkákba öntjük, hűtőbe tesszük, majd amikor kihűlt, a maradék tejszínhabbal és csokireszelékkel tálaljuk.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Citromos-grízes süti » Töltött Sport szelet » Kókuszkrémes muffin » "Szottyos" kifli
» Torta citromhabbal » Ananászos vaniliahalom » Kedvenc holland szelet » Mákos krémes vanília krémmel
» Barackos pite » Különleges diótorta » Olajban sült párnácskák » Foltos sütemény
» Finom diós » Lime-os túrótorta » Csokitorta ahogy én csinálom » Rétes flódni


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.