Tutireceptek.hu fejléc

Csokoládés mascarpone recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
15 dkg étcsokoládé
1.5 dl tejszín
5 evőkanál csokoládélikőr
25 dkg mascarpone krémsajt
6-8 dkg étcsokoládé a tetejére

Elkészítés:
A csokoládét vízgőzön felolvasztjuk,A tejszínt krémesre verjük (nem habbá).A csokoládélikőrt a mascarponéval elkeverjük,majd a félig vert tejszínt is hozzáadjuk.A már csaknem hideg olvasztott csokoládét két három mozdulattal beleforgatjuk.Nem kell teljesen elszinezni vele a krémet.Elosztjuk 4 kehelybe,és csokoládéforgácsot szórunk a tetejére.


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csokoládés szelet » Piskótarolád mascarponéval » Diós-csokoládés keksz » Csokoládés tekercs új
» Bécsi csokoládés kávé » Csokoládés kekszsütemény » Csokoládés fehérjeszelet » Csokoládés répakocka
» Csokoládés mézeskalács » Csokoládés diótorta » Csokoládés-epres pite » Csokoládés- banános szelet
» Mascarponés csokitorta » Csokoládés frappé » Mascarponés álom » Zabkorpás-csokoládés keksz


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.