Tutireceptek.hu fejléc

Csokoládés mascarpone recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
15 dkg étcsokoládé
1.5 dl tejszín
5 evőkanál csokoládélikőr
25 dkg mascarpone krémsajt
6-8 dkg étcsokoládé a tetejére

Elkészítés:
A csokoládét vízgőzön felolvasztjuk,A tejszínt krémesre verjük (nem habbá).A csokoládélikőrt a mascarponéval elkeverjük,majd a félig vert tejszínt is hozzáadjuk.A már csaknem hideg olvasztott csokoládét két három mozdulattal beleforgatjuk.Nem kell teljesen elszinezni vele a krémet.Elosztjuk 4 kehelybe,és csokoládéforgácsot szórunk a tetejére.


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csokoládés répakocka » Csokoládés fatörzs torta » Csokoládés csókok » Zabkorpás-csokoládés keksz
» Csokoládés körte 2. » Csokoládés trüffeltorta » Csokoládés banános tekercs » Csokolades sutemenykek
» Csokoládés teberizs II » Csokoládés tallérok » Piskótarolád mascarponéval » Mascarpone-eper fagylalt
» Mogyorós csokoládés fagyi » Csokoládés gesztenyecsúcs » Gyömbéres-csokoládés keksz » Csokoládés fenyőfadísz


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.