Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Csokoládés répakocka recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
50 dkg répa
30 dkg étcsokoládé
6 darab tojás
30 dkg liszt
25 dkg kristálycukor
1 csomag vaníliás cukor
1/2 csomag sütőpor
25 dkg sütőmargarin

Elkészítés:
A répát durvára reszeljük, a csokit kisebb darabokra tördeljük, és a répa 2/3 részével összekeverjük.
Habverővel a tojássárgákat a cukorral, a vaníliás cukorral, a margarinnal és egy csipet sóval 5 percig keverjük, míg jó habos lesz. Ehhez hozzáadjuk a répás keveréket, majd a maradék répát is, végül beletesszük a sütőporos lisztet és a kemény habbá felvert tojásfehérjét.

Előmelegített sütőben 30 percig sütjük, tűpróbával ellenőrizzük, megsült-e.

Tetejére csokit öntünk.

Tanácsok:
könnyű desszert.

Elkészítési idő: 50 perc

A receptet beküldte: ibolya58


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zabkorpás-csokoládés keksz » Csokoládés almakarikák » Mogyorós csokoládés banán » Csokoládés epertorta
» Csokoládés teberizs II » Diós-csokoládés túrószelet » Csokoládés csók » Omlós csokoládés falatkák
» Csokoládés mandulás keksz » Csokoládés metélt » Csokoládés banánkrém » Csokoládés banános tekercs
» Csokoládés piskótarétes » Csokoládés fészek » Csokoládés-céklás sütemény » Csokoládés csigák


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.