Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Ananászos-répakocka recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
2 doboz ananász, összevágva
50 dkg répa
60 dkg liszt
1 sütőpor
2 teáskanál fahéj
csipet só
8 tojás
40 dkg cukor
5 dl olaj
15 dkg puha Rama
1 vaníliás cukor
20 dkg porcukor
30 dkg tejszínes, natúr krémsajt

Elkészítés:
A lisztet a sütőporral, a fahéjjal, és a sóval elkeverem. A tojásokat a cukorral jól elkeverem, hozzáadom az olajat, majd krémesre keverem. A lisztes keveréket apránként az olajos tojásokhoz adom, és fokozatosan belekeverem. Rászórom a reszelt sárgarépát, az apró vágott és lecsöpögtetett ananász kockákat, (30 darabot elteszek a díszítéshez), majd a masszába keverem. A masszát egy nagyobb kikent, kiszórt tepsibe simítom és 170 fokon kb. 50 percig sütöm, kihűtöm. Közben elkészítem a krémet: a margarint, a vaníliás cukorral jól kikeverem, majd apránként a krémsajtot is belekeverem. Egyenletesen a kihűlt tészta tetejére kenem, és 30 egyforma darabra vágom.


A receptet beküldte: hpkati


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Eperpürés sajttorta » Sült madártej » Részeges szelet Emyke módra » Datolyatorta 3
» Mazsolás házi krémtúró » Csokis-datolyás muffin » Parfékockák » Muffin csokival és meggyel
» Diós kocka » Citromtorta húsvétra » Őszibarackos túrós szelet » Porcukros almafánk
» Gyors kókuszos sütemény » Gyors gofri » Finom csoki szelet » Harsztos fánk


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.