Tutireceptek.hu fejléc

Datolyás csók recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
4 tojásfehérje
150g porcukor
100g datolya
1 cs. vanilia cukor
citromhéj

Elkészítés:
A keményre felvert tojáshabot a porcukorral gőz fölött addig verjük míg sűrű és kemény lesz. A gőzről levéve még verjük. Aztán beletesszük az apróra vágott datolyát a vanilia cukrot a reszelt citrom héjat és összekeverjük. A tepsit vékonyan kikenjük kis halmokat rakunk rá és mérsékelt meleg sütőben világossárgára megsütjük.


A receptet beküldte: niko76

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Datolyás mandula-tej » Datolyás "couscous" » Koral datolyas sutije » Datolyás gyümölcssaláta
» Datolyás--mézes pite » Csokis-datolyás muffin » Újévi malacka » Márványos szelet
» Székely szelet » Roka farka » Pászka torta » Eperhab-pohárkrém
» Fánk kezdőknek is » Aszaltszilvás csoki kocka » Gesztenyés krémes » Gesztenyés hajócska


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.