Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Dióskraffel recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
21 dkg kristálycukor, 9 tojás sárgája, fehérje, 21 dkg. dió, 9 dkg prézli, 25 dkg margarin, 15 dkg porcukor, 2 dl rum, porcukor

Elkészítés:
21 dkg kristálycukrot, 9 tojás sárgájával jól habosra keverjük.
Hozzáadunk 21 dkg. diót, 9 dkg prézlit és a 9 tojás felvert habját.
Sütjük, sütés után félbevágjuk.

Töltelék: 25 dkg margarint 15 dkg porcukorral kikeverünk és félbevágott tésztára kenjük, tetejére rumjeget készítünk. Szeletelés után minden egyes kis kockára egész diószemet vagy franciadrazsét teszünk.

Rumjég: 2 dl. rumot és annyi porcukrot összekeverünk, hogy sűrű folyékony masszát kapjunk, ezt ötjük a tészta tetejére.


A receptet beküldte: Ágicica1959

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Borzas gyümölcsös-túrós » Sportszelet otthoni változata » Könnyű epres piskóta » Csokolàdé rolàd
» Mogyorós habcsók » Mandulás álom » Zebra túrótorta » Somlói galuska 3
» Mimóza torta » Diókrémtorta Verától » Habos mákos » Banános torta
» Szaloncukor süti » Mák csoda » Klastrom-torta » Zserbó golyó


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.