Tutireceptek.hu fejléc

Dunántúli tócsi recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
60 dkg burgonya,
10 dkg finomliszt,
3-4 gerezd fokhagyma,
fél evőkanál só,
olaj a kisütéshez.

Elkészítés:
A krumplikat meghámozom, lereszelem, majd elkeverem a liszttel, a zúzott fokhagymával, valamint a sóval.
15-20 perces pihentetést követően olajozott forró serpenyőre lapítom és lassan megsütöm, majd megfordítva a másik oldalát is ugyanígy.


A receptet beküldte: CILUSKA

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tócsi » Dunántúli vörösboros karaj » Sajttál » Sajtos, juhtúrós süti
» Juhtúróval töltött pogácsa » Házi chips » Sajtos rudacska » Krumplis egérke
» Porhanyós sajtos pogácsa » Virslis csiha biga » Sajtos guba » Csirkemájas Palacsinta
» Juhsajtos-olívás muffin » Sajtos rudam » Káposztás lepény Ági módra » Köményes krumplirudacskák


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.