Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Dunántúli tócsi recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
60 dkg burgonya,
10 dkg finomliszt,
3-4 gerezd fokhagyma,
fél evőkanál só,
olaj a kisütéshez.

Elkészítés:
A krumplikat meghámozom, lereszelem, majd elkeverem a liszttel, a zúzott fokhagymával, valamint a sóval.
15-20 perces pihentetést követően olajozott forró serpenyőre lapítom és lassan megsütöm, majd megfordítva a másik oldalát is ugyanígy.


A receptet beküldte: CILUSKA

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tócsi » Dunántúli vörösboros karaj » Húsos pirog » Pékkifli
» Krumplis burek » Sonkás-túrós kifli » Ropogós túrós rudacskák » Sajtos süti
» Isteni burgonyás lángos » Bence kedvence(pogácsa) » Sajtos-magvas keksz » Töpörtyűs pogácsa 3
» Sonkás-krémsajtos kiflik » Sütőporos lángos » Sonkás - sajtos tekercs » Szalonnás aszalt szilva


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.