Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Dunántúli tócsi recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
60 dkg burgonya,
10 dkg finomliszt,
3-4 gerezd fokhagyma,
fél evőkanál só,
olaj a kisütéshez.

Elkészítés:
A krumplikat meghámozom, lereszelem, majd elkeverem a liszttel, a zúzott fokhagymával, valamint a sóval.
15-20 perces pihentetést követően olajozott forró serpenyőre lapítom és lassan megsütöm, majd megfordítva a másik oldalát is ugyanígy.


A receptet beküldte: CILUSKA

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tócsi » Dunántúli vörösboros karaj » Miniszteri sajtos pogácsa » Málnalekváros bundáskenyér
» Babos pogácsa » Sajt tekercs » Fűszeres-vajkrémes pogácsa » Muffinfelfújt
» Pizzás rudacskák » Zabpelyhes tallér » Burgonyás pogi » Sajtos tallérok
» Sajtos pogácsa 2 » Töltött kifli másképp » Virslis kifli olajban » Sajtos rúd I.- II.


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.