Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Porhanyós sajtos pogácsa recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
50 dkg rétesliszt, 2 dkg szalakáli, 25 dkg Rama margerin, szalakáli, 15 dkg Pannónia sajt, 2 dl tejföl, 3 dkg vaj, 1 db tojássárgája, só

Elkészítés:
A lisztet, a sót és a szalakálit szárazon csomómentesre keverjük. A többi hozzávalóval gyorsan és alaposan összedolgozzuk és 20 percet pihentetjük. A tésztát ujjnyi vastagra nyújtjuk, a pogácsákat kiszaggatjuk, egyenként körbesodorjuk és egy vajjal megkent sütőlapra tesszük. Ne rakjuk túl sűrűn, hogy maradjon helyük a növekedésre. Bekenjük tojássárgájával és reszelt Pannónia sajttal megszórjuk. Közepesen meleg sütőben kisütjük. Ha teljesen kihűlt, akkor a legfinomabb.


A receptet beküldte: Polli

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tepsis sajtos krumpli » Sajtos tarja » Isteni sajtos omlett » Sajtos zöldséges falatok
» Puha sajtos pogácsa » Sajtos szeletkék » Sajtos sonkás fasírt » Töpörtyűs pogácsa 2
» Sajtos rántott zöldpaprika » Sajtos keksz II. » Sajtos rudacskák » Sváb sajtostáska leves
» Tojások sajtos tésztában » Sajtpogácsa » Sajtos rakott zsemle » Sajtos csirkemell falatok


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.