Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Edit csodapalacsintája recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
20db előzetesen kisütött palacsinta,
1csg babapiskóta,
1 vaníliás,1 csokis,1 puncspuding por,
lefőzött fekete kávé,
4 dl tej,
rum,
kakaópor a palacsinta töltéséhez,
porcukor,
vaníliás cukor,
1 ü meggybefőtt,
egy kis őrölt fahéj.

Elkészítés:
Egy kapcsos tortaformát kibélelünk zsírpapírral.
A babapiskótát/kb14db/belemártogatjuk a kávé, tej, rum keverékébe/kb3dl együtt/ és szorosan a tortaforma aljába tesszük.
Felfőzzük 4dl tejjel,2ek.cukorral a vanília pudingot és forrón a babapiskótára öntjük és elsimítjuk rajta.
A palacsintákat betöltjük cukrozott kakaóval, szorosan feltekerjük, két végét levágjuk és ezután a csigaalak következik a tortaforma alakját felvéve kívülről a torta közepe felé haladva a feltekert palacsintákat szorosan egymásután fektetve beborítjuk a vaníliapudingos felületet.
Ezt a felületet csoki pudinggal fedjük be.
Kirakjuk meggyel és a meggy levéből felfőzzük a puncspudingot és a meggyes réteg tetejére forrón ráöntjük, simítjuk.
Kihűtjük, utána a hűtőbe tesszük megdermedni kb. 6 óra hosszra.

Tanácsok:
Az idő lejárta után a kapcsos részt eltávolítjuk és az édesszájúak nagy örömére megvághatjuk.


A receptet beküldte: Filona9


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejszínhabos kürtös » Mikulás feher Szelet » Krémes palacsinta » Kürtős kalács
» Szilvás-túrós muffin » Márvány torta (paleo) » Finomka! » Kókuszos-csokoládés tallér
» Kaviár burgonya-fészekben » Alma gombóc » Somlói galuska 2 » Flódnitorta
» Boci szelet- Erzsike módra » Tiramisu, ahogy mi szeretjük » Kekszes finom kókusztekercs » Mogyorókrémes karikák


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.