Tutireceptek.hu fejléc

Edit csodapalacsintája recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
20db előzetesen kisütött palacsinta,
1csg babapiskóta,
1 vaníliás,1 csokis,1 puncspuding por,
lefőzött fekete kávé,
4 dl tej,
rum,
kakaópor a palacsinta töltéséhez,
porcukor,
vaníliás cukor,
1 ü meggybefőtt,
egy kis őrölt fahéj.

Elkészítés:
Egy kapcsos tortaformát kibélelünk zsírpapírral.
A babapiskótát/kb14db/belemártogatjuk a kávé, tej, rum keverékébe/kb3dl együtt/ és szorosan a tortaforma aljába tesszük.
Felfőzzük 4dl tejjel,2ek.cukorral a vanília pudingot és forrón a babapiskótára öntjük és elsimítjuk rajta.
A palacsintákat betöltjük cukrozott kakaóval, szorosan feltekerjük, két végét levágjuk és ezután a csigaalak következik a tortaforma alakját felvéve kívülről a torta közepe felé haladva a feltekert palacsintákat szorosan egymásután fektetve beborítjuk a vaníliapudingos felületet.
Ezt a felületet csoki pudinggal fedjük be.
Kirakjuk meggyel és a meggy levéből felfőzzük a puncspudingot és a meggyes réteg tetejére forrón ráöntjük, simítjuk.
Kihűtjük, utána a hűtőbe tesszük megdermedni kb. 6 óra hosszra.

Tanácsok:
Az idő lejárta után a kapcsos részt eltávolítjuk és az édesszájúak nagy örömére megvághatjuk.


A receptet beküldte: Filona9


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kókuszos Nutellamisu » Epres piskótarolád » Csokis-meggyes márványkocka » Kávés-szelet
» Hideg túrótorta » Irénke szelet » Sült alma banánnal » Parfékockák
» Bába foga » Sárgadinnyekrém héjába töltve » Chia magos pohárkrém » Citromhabos piskóta
» Albert keksz rolád » Nagyi kalácsa » Feketeerdő torta (diabetikus) » Mimóza torta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.