Tutireceptek.hu fejléc

Egyszerű hússaláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
50 dkg főtt vagy sült húsmaradék(nagyon jó bele a levesből maradt főtthús)
4-5 szem burgonya
2 db csemegeuborka
1 dl majonéz
néhány salátalevél a tálaláshoz
1 kk. ecet


Elkészítés:
A húst és a megfőzött burgonyát apróra kockázzuk, a csemegeuborka felét vékonyra karikázzuk.Tálba rakjuk, és nyakon öntjük a majonéz-ecet-só keverékkel.Salátalevéllel bélelt tálba szedjük, és a maradék csemegeuborkával díszítjük.


A receptet beküldte: siti


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Knédli egyszerűen » Téli hússaláta » Egyszerű mediterrán kenyér » Legegyszerűbb muffin
» Egyszerű kapormártás » Egyszerű joghurtos fánk » Egyszerű tonhalas sushi » Csülökhús egyszerűen
» Piskótatészta/Egyszerűen » Egyszerű krémes süti » Egyszerű somlói galuska » Egyszerű zöldbableves
» Egyszerű almás sütemény » Szárnyas hússaláta » Csöröge fánk egyszerűen » Egyszerű csokis keksz


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.