Tutireceptek.hu fejléc

Eperhab recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
Hozzávalók.

-50 dkg eper

-5 tojás fehérje

-20 dkg porcukor

-tejszínhab

-pár szem epret meghagyunk díszítésre

Elkészítés:
Az epret jól megmossuk, és apró darabkákra felszeleteljük. A többi hozzávalóval együtt turmixgépbe tesszük, és kemény habbá dolgozzuk. Talpas poharakba rakjuk, és tejszínhabot teszünk rá. A tetejét eperdarabkákkal díszítjük.


A receptet beküldte: .Alexa.


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Eperhabos torta » Eperhab-pohárkrém » Addiktív eperhab » Hideg eperhab
» Tésztába ejtett meggy » Gyöngyike szelet » Papagáj-szelet » Sütőtökös fánkocskák
» Mokkakrémes epertorta » Mokka szelet másképpen » Egyszerű joghurtos fánk » Fahéjas-konyakos almacsók
» Zabpehely golyók » Diós-körtés rétes » Fedora torta » Meggyes mikrós piskóta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.