| Fagyasztott szendvics receptSzendvicsek, szendvicskrémek Hozzávalók: 1 hosszú, vékony, francia kenyér A sajtos szendvicshez: 10 dkg reszelt rokfort vagy más sajt 10 dkg margarin 5 dkg durvára vágott dió 5 dkg finomra darált dió 1 evőkanál tejföl fokhagyma só bors A szalámis szendvicshez: 10 dkg téliszalámi vagy paprikás szalámi 20 dkg kőrözött 1 zöldpaprika 1 db ecetes uborka Elkészítés: A kenyeret középen kettévágjuk. Az egyikből lesz a sajtos, a másikból a szalámis. A kenyér csúcsos végét levágjuk, és egy hosszú fakanál segítségével kitoljuk a kenyérbelet, majd nagyon apróra összevágjuk. A sajtoshoz összekeverjük a margarint, diót, tejfölt sajtot és a fűszerekkel habosra keverjük, majd az apró vagy ledarált kenyérbelet is hozzákeverjük. A tölteléket beletöltjük a kifúrt kenyérbe. A másik kenyérdarabot is előkészítjük, összekeverjük a szalámis hozzávalóit is,ezt is betöltjük a másik fél kenyérbe. Mindkét töltött kenyeret alufóliába csomagoljuk, és a mélyhűtőben kifagyasztjuk. A fagyasztóból kivéve fél órai állás után szeleteljük. Jól néz ki és finom! Tanácsok: Egy héttel az ünnep előtt is elkészíthetjük, vagy dupla adagot is készíthetünk, ha van hely a fagyasztóban. A receptet beküldte: Miss Angel Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |