Tutireceptek.hu fejléc

Gombás-tejszínes szendvics recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
20 dkg csiperke gomba
1 kisebb fej hagyma
kvés szárított paradicsom
4 db bagett
2 evők. olaj
1/2 teásk.majoránna
1 dl száraz fehérbor
1/2 dl tejszín
só,bors

Elkészítés:
A gombát felszeleteljük a hagymát kockára vágjuk a paradicsomot meg vékony csíkokra szeljük.
A bagetteket hoszában félbevágjuk serpenyőben vagy kenyérpirítóban megpirítjuk.Az olajat serpenyőben felforrósítjuk belerakjuk a hagymát,a gombát és a majorannát.Átsütjük majd hozzáadjuk a paradicsomot.Rövid párolás után felöntjük a fehérborral és tejszínnel.Kb 10 percig pároljuk,amíg a leve nagyrést el nem fő,ekkor sóval,borssal ízesítjük.
Ha egy kissé kihűlt elosztlatjuk a megpirított kenyérszeleteken,majd azonnal tálaljuk.

Jó étvágyat!!!

Tanácsok:
Szárított paradicsom helyett frisset is használhatunk csak annak tovább tart míg elfől a leve.

Elkészítési idő: 25 perc

A receptet beküldte: ALLICS


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Cukkínis szendvicskrém » Olasz melegszendvics II. » Kaviáros szendvics » Orosz szendvics
» Pizzaszendvics » Sajtos-répás szendvics » Sajtkrémes melegszendvics » Melegszendvics gazdagon
» Tonhalas szendvics » Melegszendvics finoman » Tojáskrémes melegszendvics » Tojástekercses szendvics
» Feketeretek-szendvics » Almás meleg szendvics » Szerelmes szendvics » Fincsi szendvicskrém


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.