Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Gombás-tejszínes szendvics recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
20 dkg csiperke gomba
1 kisebb fej hagyma
kvés szárított paradicsom
4 db bagett
2 evők. olaj
1/2 teásk.majoránna
1 dl száraz fehérbor
1/2 dl tejszín
só,bors

Elkészítés:
A gombát felszeleteljük a hagymát kockára vágjuk a paradicsomot meg vékony csíkokra szeljük.
A bagetteket hoszában félbevágjuk serpenyőben vagy kenyérpirítóban megpirítjuk.Az olajat serpenyőben felforrósítjuk belerakjuk a hagymát,a gombát és a majorannát.Átsütjük majd hozzáadjuk a paradicsomot.Rövid párolás után felöntjük a fehérborral és tejszínnel.Kb 10 percig pároljuk,amíg a leve nagyrést el nem fő,ekkor sóval,borssal ízesítjük.
Ha egy kissé kihűlt elosztlatjuk a megpirított kenyérszeleteken,majd azonnal tálaljuk.

Jó étvágyat!!!

Tanácsok:
Szárított paradicsom helyett frisset is használhatunk csak annak tovább tart míg elfől a leve.

Elkészítési idő: 25 perc

A receptet beküldte: ALLICS


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Szendvicstorony » Brokkolis szendvicskrém » Rántott szendvics 1. » Feketeretek-szendvics
» Padlizsános szendvicskrém » Melegszendvics Erzsi módra » Színes emeletes szendvics » Sonkás szendvics 3.
» Pizzás melegszendvics » Melegszendvicskrém » Serpenyős melegszendvics » Szendvicssütős túrós batyu
» Zabos melegszendvics » Fehérbabos szendvicskrém » Olasz melegszendvics II. » Szerelmes szendvics


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.