Tutireceptek.hu fejléc

Fahéjas likőr recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
5 dl pálinka(Vodka is lehet)
2 rúd darabos fahéj
1 teáskanál szegfűszeg
3-4 karikányi friss gyömbér
15 dkg méz

Elkészítés:
Tegyük a hozzávalókat egy befőttesüvegbe, keverjük össze és fedjük le. 2-3 napig minden nap keverjük meg, hogy a méz egyenletesen feloldódjon. Ezután 1-4 hét múlva, leszűrjük, és már készen is van.
Minél tovább áll, annál fűszeresebb, érettebb lesz.


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mogyorókrémlikőr » Citromfű likör » Kávéparfé narancslikőrrel » Fahéjas apróság
» Tojáslikőrös puncs » Kókuszkrémlikőr » Fahéjas meggyleves » Fahéjas muffin
» Bazsalikomlikőr » Sárgabaracklikőr » Fahéjas almaital » Ír likőr
» Fűszeres narancslikőr » Vodka kávélikőrrel » Mézes áfonyalikőr » Fahéjas-almás kiflik


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.