Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Fahéjas likőr recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
5 dl pálinka(Vodka is lehet)
2 rúd darabos fahéj
1 teáskanál szegfűszeg
3-4 karikányi friss gyömbér
15 dkg méz

Elkészítés:
Tegyük a hozzávalókat egy befőttesüvegbe, keverjük össze és fedjük le. 2-3 napig minden nap keverjük meg, hogy a méz egyenletesen feloldódjon. Ezután 1-4 hét múlva, leszűrjük, és már készen is van.
Minél tovább áll, annál fűszeresebb, érettebb lesz.


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kapucsínó-és meggylikőr » Tojáslikőr karácsonyra » Egg nog (Meleg tojáslikőr) » Francia likőr
» Almás pite (fahéjas) » Fahéjas kuglóf » Fahéjas tej körtével » Gyömbéres-fahéjas máj
» Fahéjas, diós dugó » Fahéjas-szilvás sütemény » Eperlikőr » Almás-diós-fahéjas kalács
» Fahéjas capuccino-por » Fahéjas forró csoki » Almás-fahéjas kevert » Almás-fahéjas finomság


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.