Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Fahéjas likőr recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
5 dl pálinka(Vodka is lehet)
2 rúd darabos fahéj
1 teáskanál szegfűszeg
3-4 karikányi friss gyömbér
15 dkg méz

Elkészítés:
Tegyük a hozzávalókat egy befőttesüvegbe, keverjük össze és fedjük le. 2-3 napig minden nap keverjük meg, hogy a méz egyenletesen feloldódjon. Ezután 1-4 hét múlva, leszűrjük, és már készen is van.
Minél tovább áll, annál fűszeresebb, érettebb lesz.


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Almás-fahéjas frissítő » Francia likőr » Almás-fahéjas süti » Almás-fahéjas ragacs
» Házi banánlikőr » Cassis likőr » Feketeribizli likőr » Sárgabaracklikőr
» Fahéjas almapalacsinta » Tojáslikőrös muffin » Fahéjas perecek » Krémlikőr
» Bögrés fahéjas almás süti » Fahéjas mézes teasütemény » Csokoládélikőr 2 » Narancslikőr


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.