Tutireceptek.hu fejléc

Finom csirkecomb recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
8 csirke felsőcomb
8 dkg liszt
1 teáskanál pirospaprika
1 kávéskanál majoranna
2 gerezd fokhagyma
10-15 dkg reszelt sajt
2 dl tejföl
4 evőkanál olaj
1 nagy fej vöröshagyma


Elkészítés:
A lisztet a fűszerekkel és az összenyomott fokhagymával összekeverjük és megforgatjuk benne a csirkecombokat. Kivajazott vagy olajozott tepsibe tesszük a húst, a tetejére egyenletesen rászórjuk a megmaradt lisztet, majd a megtisztított és felkarikázott hagymát. Megszórjuk reszelt sajttal és az olajjal elkevert tejfölt rálocsoljuk. A tepsit alufóliával lefedjük és előmelegített sütőben megsütjük. Ha már megpuhult a hús, a fóliát levéve kissé megpirítjuk a tetejét. Párolt rizzsel kínáljuk.

Tanácsok:
Előre lesózom kissé a húst vagy a lisztbe keverem bele.
Egész csirkecombból is elkészíthető.


A receptet beküldte: hajan71


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Finom habos sütemény » Káposztás pogácsa-finom » Finom krémes habos süti » Csokis finom szelet
» Legfinomabb csirkemell » Csirkecombok hagymaágyon » Finomfőzelék (szerintem) » Finom almatorta
» Joghurtos csirkecomb » Csirkemelles finomság » Csirkecomb almaszósszal » Finom sajtos karfiol
» Finom kifli » A legfinomabb rizs » Finom gumimaci torta » A legfinomabb meggyszósz


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.