Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Finom harcsa recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
1 kg harcsa
3 dl tejföl
2 tojás
őrölt bors
3 gerezd fokhagyma,
1 fej lilahagyma
petrezselyem
kapor
kevés vaj
gyufatészta

Elkészítés:
A kifilézett harcsát patkószeletekre vágjuk. Keverjük a tejfölbe a finomra vágott kaprot, a petrezselymet, a lilahagymát, a fokhagymát, a tojásokat, egy kis őrölt borssal bolondítsuk meg.
Tegyük kivajazott tepsibe a sózott, borsozott halszeleteket, öntsük rá a tejfölös masszát, majd 170 fokos sütőben 20-25 perc alatt süssük készre.

Tanácsok:
Köretnek vajas-petrezselymes gyufatésztát kínáljunk.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Finom csalamádé » Harcsa pecsenye » Finom epres madártej » Finom kifli
» Madártejes finomság » Finom narancsos kuglóf » Tejfölös finom torta » Finom kókuszos süti
» Finom mákos » Finom diós » Egyszerű és finom lángos » Galyasági finom falatok
» Meggyes finomság » Muf finom! » Túrós finomság » 4 finom fagyi


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.