Tutireceptek.hu fejléc

Finom sült kacsacomb recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
6 kacsacomb
4 babérlevél
2 ág rozmaring
2 kiskanál kakukkfű

bors

Elkészítés:
A kacsacombokat a sütés előtti napon szórd meg rozmaringlevelekkel, összemorzsolt babérlevéllel, kakukkfűvel, illetve ízlésed szerint sóval, borssal. Tedd hűtőbe a fűszerezett húst.

Másnap egy papírtörlő segítségével töröld le a fűszerek nagy részét, és a combokat tedd egy magas falú tepsibe.

Öntsd fel vízzel, majd a combokat fedd le egy alufóliával, és told előmelegített sütőbe. Egy óra múlva vedd le a fóliát, és süsd egészen addig, míg a hús átsül.

Időnként locsolgasd a combokat, hogy ne száradjanak ki, illetve félóránként fordíts rajtuk, hogy minden oldaluk alaposan átsüljön.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Finom csokis kehely » Finom banános torta » Pulykás finomság » Finom sajtos kelbimbó
» Finom krémleves sütőtökből » Csibemell a legfinomabban » A legfinomabb meggyszósz » Finom hangyaboly
» A legfinomabb pizza » Finom Aranygaluska » Finom csoki tekercs » Finom diós
» Finom meggyes sütemény » Legfinomabb rakott krumpli » Álomfinom pogácsa » Egyszerű finom meggyes


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.