Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Finom sült kacsacomb recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
6 kacsacomb
4 babérlevél
2 ág rozmaring
2 kiskanál kakukkfű

bors

Elkészítés:
A kacsacombokat a sütés előtti napon szórd meg rozmaringlevelekkel, összemorzsolt babérlevéllel, kakukkfűvel, illetve ízlésed szerint sóval, borssal. Tedd hűtőbe a fűszerezett húst.

Másnap egy papírtörlő segítségével töröld le a fűszerek nagy részét, és a combokat tedd egy magas falú tepsibe.

Öntsd fel vízzel, majd a combokat fedd le egy alufóliával, és told előmelegített sütőbe. Egy óra múlva vedd le a fóliát, és süsd egészen addig, míg a hús átsül.

Időnként locsolgasd a combokat, hogy ne száradjanak ki, illetve félóránként fordíts rajtuk, hogy minden oldaluk alaposan átsüljön.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Túrós finomság » Finom epres madártej » Tejfölös finom torta » Cseresznyés finom pite
» Spenótos finomság » Gyümölcshabos finomság » Finom csirkemell » Kekszes finomság
» Finom epres piskótarolád » Tiramisu (A legfinomabb)!! » Tepsis finomság » Kavart almás nagyon finom
» Finom banános torta » Sült kacsacomb » Finom céklakrém » Sütőtökös finomság


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.