Tutireceptek.hu fejléc

Forró csokoládé (2 adag) recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
A csokiitalhoz:
500 ml tejszín
100 ml tej
200 g 65%-os étcsokoládé
80 g barnacukor

A díszítéshez (elhagyható):
tejszínhab, reszelt csokoládé

Elkészítés:
Egy lábasba tesszük a tejszínt, a tejet és a barnacukrot, és lassú tűzön, időnként megkeverve felforraljuk.
Ha felforrt, hozzáadjuk az apróra tört csokoládét, és folyamatos kevergetés mellett mégegyszer felforraljuk.
Ha felforrt, levesszük a tűzhelyről, poharakba adagolva esetleg tejszínhabbal díszítve kínáljuk.


A receptet beküldte: MRG


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mákos guba forró meggyel » Krémes-csokoládés muffin » Borcsokoládé házilag » Csokoládés piskóta
» Házi csokoládélikőr » Mini csokoládébomba » Csokoládés körte » Karamellás forró csokoládé
» Joghurtos csokoládétorta » Forró eper hideg pezsgőben » Csokoládés répakocka » Csokoládés szelet
» Csokoládés diótorta 2 » Csokoládékocka » Csokoládékenyér » Csokoládé holdacska


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.