Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Forró csokoládé (2 adag) recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
A csokiitalhoz:
500 ml tejszín
100 ml tej
200 g 65%-os étcsokoládé
80 g barnacukor

A díszítéshez (elhagyható):
tejszínhab, reszelt csokoládé

Elkészítés:
Egy lábasba tesszük a tejszínt, a tejet és a barnacukrot, és lassú tűzön, időnként megkeverve felforraljuk.
Ha felforrt, hozzáadjuk az apróra tört csokoládét, és folyamatos kevergetés mellett mégegyszer felforraljuk.
Ha felforrt, levesszük a tűzhelyről, poharakba adagolva esetleg tejszínhabbal díszítve kínáljuk.


A receptet beküldte: MRG


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csokoládés banánkrém » Csokoládé parfé » Csokoládés- banános szelet » Csokoládé szalámi
» Csokoládés gyufaszálak » Forró csokoládé fondant » Csokoládé fagylalt » Csokoládés csókok
» Csokoládé Martini » Forró almalé » Csokoládés-diós sütike » Csokoládés szelet
» Bécsi csokoládés kávé » Gazdag Csokoládégolyó » Körtetorta csokoládéval » Tiroli csokoládékenyér


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.