Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Forró csokoládé (2 adag) recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
A csokiitalhoz:
500 ml tejszín
100 ml tej
200 g 65%-os étcsokoládé
80 g barnacukor

A díszítéshez (elhagyható):
tejszínhab, reszelt csokoládé

Elkészítés:
Egy lábasba tesszük a tejszínt, a tejet és a barnacukrot, és lassú tűzön, időnként megkeverve felforraljuk.
Ha felforrt, hozzáadjuk az apróra tört csokoládét, és folyamatos kevergetés mellett mégegyszer felforraljuk.
Ha felforrt, levesszük a tűzhelyről, poharakba adagolva esetleg tejszínhabbal díszítve kínáljuk.


A receptet beküldte: MRG


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csokoládé likor » Forró tejszínes csoki » Forró almás pite puncs » Csokoládétorta békebeli
» Karamellás forró csokoládé » Forrócsoki » Csokoládés-meggyes muffin » Spanyol csokoládéital
» Csokoládés banáncsemege » Csokoládés mézes rúd » Hamis csokoládékenyér » Csokoládé ízű shake
» Csokoládés mézeskalács » Csokoládélikör » Csokoládémousse torta » Házi tejcsokoládé


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.