Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Forró csokoládé (2 adag) recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
A csokiitalhoz:
500 ml tejszín
100 ml tej
200 g 65%-os étcsokoládé
80 g barnacukor

A díszítéshez (elhagyható):
tejszínhab, reszelt csokoládé

Elkészítés:
Egy lábasba tesszük a tejszínt, a tejet és a barnacukrot, és lassú tűzön, időnként megkeverve felforraljuk.
Ha felforrt, hozzáadjuk az apróra tört csokoládét, és folyamatos kevergetés mellett mégegyszer felforraljuk.
Ha felforrt, levesszük a tűzhelyről, poharakba adagolva esetleg tejszínhabbal díszítve kínáljuk.


A receptet beküldte: MRG


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pudingos csokoládés kockák » Csokoládés-meggyes muffin » Csokoládés csigák » Csokoládés-diós sütike
» Konyakos csokoládékrém » Vérpezsdítő forró csoki » Csokoládés ecklerfánk » Csokoládés banánkrém
» Csokoládés tallérok » Csokoládés narancsbomba » "Forró csoki" » Csokoládé fagylalt
» Forró almástáska » Csokoládés tekercs » Francia csokoládéhab » Csokoládé-bomba


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.