Tutireceptek.hu fejléc

Gesztenyekompót recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
1/2 kg gesztenye,
10 dkg cukor,
1/2 citrom leve.

Elkészítés:
A gesztenyét megsütjük, vigyázva meghámozzuk, hogy egészben maradjanak a szemek. 2 dl vízből és a cukorból szirupot főzünk, és a gesztenyét 15 perc alatt, kislángon megfőzzük benne. Tálaláskor narancsszeletekkel díszíthetjük és narancslével ízesíthetjük.

Elkészítési idő: 20 perc

A receptet beküldte: nefis

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rizs déligyümolccsel » Hóvirágkrém » Rózsaszín krémes » Túróval töltött uborka
» Csupadiótorta » Borzas Kata » Csokis muffin » Esztergomi almás zserbó
» Alvétorta -- tojásfehérjéből » Diétás muffin » Tejszínkrémtorta » Kókuszos csemege
» Sárga túró » Meggyel töltött kókuszgolyó » Német citromos süti: » Papagájtorta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.