Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Gesztenyeszív recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
25dkg fagyasztott gesztenyemassza, 2-3 evőkanál rum, 14dkg étcsokoládé, 2 evőkanál porcukor, fél evőkanál forró víz.

Elkészítés:
A gesztenyemasszát a rummal összegyúrjuk, 8 részre osztjuk és egyenként szív alakúra formázzuk,majd a hűtőbe téve dermesztjük. a csokit kis tálban vízgőzön fölolvasztjuk. a szivek alsó kétharmadát a fölolvasztott csokiba mártjuk, hűtőben megdermesztjük. addig a porcukrot vízzel simára keverjük, és a szivek szabadon hagyott felső harmadát belemártjuk. végül megdermesztjük.

Elkészítési idő: 30 perc
Kalóriatartalom: Egy s kcal

A receptet beküldte: LoLiNa

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mákos bögrés süti » Cit­ro­mos bög­rés süti » Cseresznyerakás:) » Túróval töltött szilva
» Tejfölös fincsi kekszcsoda » Cappuchinos muffin, dióval » Ricottás-mákos torta » Bögrés
» Joghurt torta light » Epres-túrós desszert » Család kedvence » Körtés süti dióval
» Narancsos banánkenyér » Százforintos » Birsalmás yorkshire puding » Rizses szelet


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.