Tutireceptek.hu fejléc

Gesztenyeszív recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
25dkg fagyasztott gesztenyemassza, 2-3 evőkanál rum, 14dkg étcsokoládé, 2 evőkanál porcukor, fél evőkanál forró víz.

Elkészítés:
A gesztenyemasszát a rummal összegyúrjuk, 8 részre osztjuk és egyenként szív alakúra formázzuk,majd a hűtőbe téve dermesztjük. a csokit kis tálban vízgőzön fölolvasztjuk. a szivek alsó kétharmadát a fölolvasztott csokiba mártjuk, hűtőben megdermesztjük. addig a porcukrot vízzel simára keverjük, és a szivek szabadon hagyott felső harmadát belemártjuk. végül megdermesztjük.

Elkészítési idő: 30 perc
Kalóriatartalom: Egy s kcal

A receptet beküldte: LoLiNa

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rakott puding » Olasz krémes » Cseresznyés-csokoládés torta » Egyensúly
» Kávészelet » Gesztenyepuding » Andi muffinja » Mesés almás-túrós
» Túrós süti2 » Boston Cream Cupcake » Madártej mesésen » Florentin szelet
» Bodza palacsintatésztában » Színes torta (sütés nélkül) » Váratlan vendég finomság » Sportszelet - keksszel


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.