Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Gombapástétom recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
20 dkg gomba
2 db kemény tojás
6 dkg margarin

bors
késhegynyi mustár

Elkészítés:
A megtisztított, apróra vágott gombát egy kevés margarinban sóval, borssal szárazra pároljuk, és ha kihült, az apróra darabolt kemény tojásokkal mustárral, és a maradék margarinnal alaposan kikeverjük.
Nagyon finom pirítóssal, vagy Abonettelis.

Tanácsok:
Használhatunk botmixert,hogy krémesebb legyen.

Elkészítési idő: 15 perc
Kalóriatartalom: 167 kcal
Szénhidráttartalom: 2 gramm

A receptet beküldte: lányom


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldséges gombapástétom » Tepertőkrém » Camembert krém piritósra » Sárgarépakrém másképpen
» Esti vacsi » Tofus avokádókrém » Mutatós virsliszendvics » Rántott szendvics 3.
» Mákos vaj » Melegszendvics krém » Melegszendvics finoman » Cukkinis kenőke
» Makrélás sprotnikrém » Tésztába csavart virsli » Erdélyi padlizsánkrém » Padlizsános kenő


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.