Tutireceptek.hu fejléc

Gombapástétom recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
20 dkg gomba
2 db kemény tojás
6 dkg margarin

bors
késhegynyi mustár

Elkészítés:
A megtisztított, apróra vágott gombát egy kevés margarinban sóval, borssal szárazra pároljuk, és ha kihült, az apróra darabolt kemény tojásokkal mustárral, és a maradék margarinnal alaposan kikeverjük.
Nagyon finom pirítóssal, vagy Abonettelis.

Tanácsok:
Használhatunk botmixert,hogy krémesebb legyen.

Elkészítési idő: 15 perc
Kalóriatartalom: 167 kcal
Szénhidráttartalom: 2 gramm

A receptet beküldte: lányom


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldséges gombapástétom » Tom burger mikróban » Hideg sajtkrém » Húsvéti locsolótál...
» Pirított tükörtojás » Zöldségpástétom » Töltött szendvics » Hagymás tepertőkrém
» Pirítós májkrémmel » Melegszendvicskrém » Sajtkrém 2. » Újhagymás melegszendvics
» Orosz szendvics » Padlizsán krém piritósra » Tepertőpástétom » Gyergyói májpástétom


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.