Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Olasz melegszendvics II. recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
1 doboz natúr ömlesztett sajt
1 csapott evőkanál mustár
2 evőkanál száraz fehér bor
frissen őrölt bors
1 kávéskanál morzsolt oregánó
1 gerezd fokhagyma
néhány szelet pácolt, szárított sonka
4-5 szelet frissen készített pirítós
4-5 kakukkfűág

Elkészítés:
Előmelegítjük a sütőt 220 fokra (gázsütőn 7-es fokozat), és szilikonlapot vagy sütőpapírt fektetünk egy tepsibe.

A krémhez egy kis tálkába kanalazzuk az ömlesztett sajtot, majd hozzáreszeljük a fokhagymát. Jöhet bele a fehér bor, a mustár, pici só és frissen őrölt bors, végül pedig a morzsolt oregánó. Az egészet alaposan összekeverjük.

Amikor a sütő már forró, ráfektetünk egy-két szelet sonkát a frissen elkészített pirítósokra, majd rákanalazzuk a kenyerekre a sajtkrémet is, végül mindegyik tetejére ráillesztünk egy-egy kakukkfűágat. Ha kész, a melegszendvicseket néhány perc alatt megsütjük.


A receptet beküldte: Gvivike


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Olasz tésztasaláta » Göngyölt hús olaszosan » Húsos melegszendvics » Olasz pirítós
» Olasz mustármártás » Melegszendvics gazdagon » Serpenyős melegszendvics » Olasz kaja (saját)
» Olasz fasírt » Olasz sült cékla » Olasz sertéskaraj » Olasz spagettileves
» Olasz saláta öntet » Arancini olasz rizsgolyók » Gombás melegszendvics » Melegszendvics


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.