Tutireceptek.hu fejléc

Hideg húsos töltött alma recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
4 alma
20 dkg konzerv vagdalt hús
1 dl tejföl
1 kiskanál mustár
csipetnyi só és őrölt bors
1 evőkanál citromlé.
A tetejére: apróra vagdalt petrezselyemzöld

Elkészítés:
A vagdalt húst villával összetörjük, a tejföllel és a mustárral jól eldolgozzuk, sózzuk, borsozzuk. Az almákat kettévágjuk, meghámozzuk, a magházukat kivájjuk. Annyi citromlével ízesített vízben, amennyi ellepi, félig megfőzzük. (Kb. 3-4 perc.)
Az almákat lecsöpögtetjük, és egy tálra állítjuk az üregükkel fölfelé. A vagdalt húsos krémet a magház helyére halmozzuk, és legalább fél napa behűtjük, hogy az ízek jel összeérjenek. Petrezselyemmel meghintve kínáljuk előételnek vagy uzsonnára.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Töltött tojástekercs » Töltött krumpli zsemlyével » Hideg gyümölcs turmix » Töltött sült kifli
» Húsos krumpli kazal » Töltött tintahal » Töltött narancs » Sült töltött zsömle
» Túróval töltött paradicsom » Hideg málnakrém leves » Csirkés töltött padlizsán » Húsos derelye
» Töltött fánk » Húsos tészta » Andi töltött kenyere » Sajttal töltött rizsgolyó


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.