Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Hideg húsos töltött alma recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
4 alma
20 dkg konzerv vagdalt hús
1 dl tejföl
1 kiskanál mustár
csipetnyi só és őrölt bors
1 evőkanál citromlé.
A tetejére: apróra vagdalt petrezselyemzöld

Elkészítés:
A vagdalt húst villával összetörjük, a tejföllel és a mustárral jól eldolgozzuk, sózzuk, borsozzuk. Az almákat kettévágjuk, meghámozzuk, a magházukat kivájjuk. Annyi citromlével ízesített vízben, amennyi ellepi, félig megfőzzük. (Kb. 3-4 perc.)
Az almákat lecsöpögtetjük, és egy tálra állítjuk az üregükkel fölfelé. A vagdalt húsos krémet a magház helyére halmozzuk, és legalább fél napa behűtjük, hogy az ízek jel összeérjenek. Petrezselyemmel meghintve kínáljuk előételnek vagy uzsonnára.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» őzgerinces hidegtál » Hideg túrótorta » Hideg Uborkakrémleves » Tojással töltött húslabdák
» Hidegen kelesztett lángos » Töltött karaj, másképpen » Sajtos töltött csirkemell » Töltött kifli
» Töltött apró kifli » Egyszerű hidegtál » Húsos cukkinilepény » Hideg zöldbableves
» Gombával töltött burgonya » Velővel töltött csirke » Húsos zöldségtokány » Húsos krumpli kazal


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.