Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Töltött sült kifli recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
4 db kifli
15 dkg füstölt sajt
10 dkg gépsonka
6 dkg vaj
2 db tojás
1 db zöldpaprika
1 db pirospaprika
0.5 kk só
1 csipet bors
1 csipet paprika
1 kevéske reszelt sajt

Elkészítés:
A kifliket kettévágjuk és a végüket szintén levágjuk. Egy fakanál nyelének a segítségével, kivájjuk a kiflik belsejét. A maradék kiflibelet késsel, vagy az ujjunkkal kivesszük. Így tölcséreket kapunk, amiket megtöltünk a következő töltelékkel . A 15 dkg füstölt sajtot kis lyukú reszelőn reszeljünk le körülbelül 2-3 ek. reszelt sajtot meghagyunk a kiflivégekre és a tetejére. A 10 dkg sonkát, az főtt tojást zöldpaprikát és az 1 pirospaprikát apró kockákra daraboljuk .
A kiflibelet és a kiflik végeit, apró részekre daraboljuk. Egy tálban jól összekeverjük a töltelék hozzávalóit , majd
ezzel a masszával megtöltjük a kifliket, egy kávéskanál segítségével. A megtöltött kiflik végeit, a félretett reszelt sajtba nyomkodjuk és sütőpapírral bélelt tepsire rakosgatjuk. Tetejüket megkenjük felvert tojással és megszórjuk reszelt sajttal. Előmelegített sütőben, 180-200 fokon addig sütjük, amíg szép pirosak nem lesznek. Még melegen kínáljuk


A receptet beküldte: turkkati


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gesztenyés hókifli » Töltött tök Nóci módra » Narancsos-mandulás kifli » Húsvéti töltött pulykamell
» Töltött rántott cukkini » Habkönnyű sóskifli » Töltött-sült burgonya » Töltött dagadó
» Töltött túrókalács » Töltött burgonya tepsiben » Pataji kifli » Hideg húsos töltött alma
» Amerikai töltött csirke » Töltött szendvics » Gombával töltött sonka » Töltött padlizsán update 1


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.