Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Töltött sült kifli recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
4 db kifli
15 dkg füstölt sajt
10 dkg gépsonka
6 dkg vaj
2 db tojás
1 db zöldpaprika
1 db pirospaprika
0.5 kk só
1 csipet bors
1 csipet paprika
1 kevéske reszelt sajt

Elkészítés:
A kifliket kettévágjuk és a végüket szintén levágjuk. Egy fakanál nyelének a segítségével, kivájjuk a kiflik belsejét. A maradék kiflibelet késsel, vagy az ujjunkkal kivesszük. Így tölcséreket kapunk, amiket megtöltünk a következő töltelékkel . A 15 dkg füstölt sajtot kis lyukú reszelőn reszeljünk le körülbelül 2-3 ek. reszelt sajtot meghagyunk a kiflivégekre és a tetejére. A 10 dkg sonkát, az főtt tojást zöldpaprikát és az 1 pirospaprikát apró kockákra daraboljuk .
A kiflibelet és a kiflik végeit, apró részekre daraboljuk. Egy tálban jól összekeverjük a töltelék hozzávalóit , majd
ezzel a masszával megtöltjük a kifliket, egy kávéskanál segítségével. A megtöltött kiflik végeit, a félretett reszelt sajtba nyomkodjuk és sütőpapírral bélelt tepsire rakosgatjuk. Tetejüket megkenjük felvert tojással és megszórjuk reszelt sajttal. Előmelegített sütőben, 180-200 fokon addig sütjük, amíg szép pirosak nem lesznek. Még melegen kínáljuk


A receptet beküldte: turkkati


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sőrkifli(Kata-féle) » Töltött burgonya tepsiben » Baranyai töltött szűz » Sonkával töltött padlizsán
» Fahéjas töltött fánk » Rántott töltöttkáposzta » Almás szottyos kifli » Töltött csülök hidegen
» 56-os kifli » Töltött fánk » Töltött ropogós pogácsa » Töltött sült krumpli
» Töltött paradicsomgombák » Áfonyával töltött alma » Magyar zsíros kifli » Szardellás töltött tojás


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.