Tutireceptek.hu fejléc

Habos palacsinta recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
Szokásos palacsinta mennyiség. Csak dióval vagy mákkal finom.

Elkészítés:
Megsütöm a palacsintát.Megtöltöm dióval,majd feltekerem,ahogyan szokás és utána felszeletelem, mint a kakaós csigát.Egy kisebb tepsit vagy jénai tálat olajjal bekenek és sorba sűrűn belerakom a feldarabolt palacsinta tekercseket.Maradék cukros dióval jól megszórom,mert különben a hab vágáskor elcsúszik.Nyolc tojás fehérjét ízlés szerint cukorral kemény habbá verjük.A kemény felvert habot a palacsintára öntjük és elsimítjuk.utána betesszük a sütőbe,amíg a hab meg nem barnul.

Tanácsok:
Szeleteléskor vizes késselvágjuk és langyosan tálaljuk.

Jó étvágyat kívánok.


A receptet beküldte: magko

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Angol palacsinta » Palacsinta light » Habos ribizlis » Habos almás Ica módra
» Palacsinta Gőzben » Palacsinta alapmassza » Karamellás palacsinta » Gyümis palacsintakosárka
» Tejszínhabos kürtös » Habos-rebarbarás sütemény » Nászutas palacsintánk » Rakott palacsinta
» Gyümölcsös palacsintatorta » Habos-diós szelet 2 » Habos csiga » Habos likőrfagylalt


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.