Tutireceptek.hu fejléc

Hideg eperleves tejszínhabbal recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
40 dkg eper
2 dl tej
2 dl 100%-os narancslé
2 dl 12%-os tejföl
4 evőkanál méz
őrölt fahéj
csökkentett zsírtartalmú tejszínhab

Elkészítés:
Az epret megmosom, lecsepegtetem. A narancslevet összeturmixolom a mézzel és a tejjel. A fahéjat elkeverem a tejfölben, és az eperrel együtt szintén összeturmixolom, majd az egészet alaposan eldolgozom, és egy órára a hűtőbe teszem.

Tanácsok:
Csökkentett zsírtartalmú tejszínhabbal díszítve tálalom.

Elkészítési idő: 15 perc
Kalóriatartalom: 160 kcal

A receptet beküldte: kissmakka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sonkás sajttekercs hidegen » Vörösboros eperleves » Hideg spenótleves » Hideg finomfűleves
» Hideg-meggyleves » Hideg csokoládésrízs » Hideg tokaji borkrémleves » Ősszibarack leves hidegen
» Hideg zöldségsaláta » Hideg hústál » Hideg eperkrémleves » Öszibarack leves hidegen
» Darafelfújt hidegen » Hideg lángos » Hideg csokis kocka2 » Hideg őszi zöldségleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.