Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Hideg zöldorsóleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
40 dkg zsenge cukorborsó,
3 dkg vaj,
2 dl tejföl,
2 dl tejszín,
1 kis hagyma,
1 csomó petrezselyemzöld,
1 teáskanál liszt,
2 kiskanál só,
3 evőkanál cukor.

Elkészítés:
A kifejtett cukorborsót sós vízben puhára főzöm.
A tejszínből és tejfölből a liszttel készített habarást a levesbe engedem, cukorral ízesítem és kihűlni hagyom.
Közben az apróra vágott hagymát a vajon aranysárgára pirítom és a kihűlt leveshez keverem.
Tálaláskor megszórom apróra vágott petrezselyemmel.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hideg vilmoskörteleves » Padlizsánleves hidegen » Hideg narancsleves » Málnakrémleves hidegen
» Hideg őszibarack leves » Tejfolos hidegtorta » Hideg banánkrém leves... » Hideg túrós
» Epres habos metélt hidegen » Kókuszos hideg kutya » Hideg gyümölcsleves » Hideg vegyes gyümölcsleves
» Hideg szilvapuding » Forrócsoki - hideg napokra » Hideg csokis kocka2 » Hideg sonkás sajttekercs


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.