Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Hideg karfioltál recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
fél fej karfiol,

1 szál sárgarépa,

20 dkg mirelit kukorica,

2 kis csemegeuborka,

2 dl tejföl,

1 tojás,

1 teáskanál cseresznyepaprikakrém,

bazsalikom,



Elkészítés:
A megtisztított, rózsáira szedett karfiolt, a fagyasztott kukoricát és a lekapargatott, kockára vágott sárgarépát sós vízben megfőzzük. A csemegeuborkát felkarikázzuk. A lecsöpögtetett, főtt zöldségeket és az uborkát salátástálban összekeverjük. A tojást keményre főzzük, meghámozzuk, lereszeljük, majd a cseresznyepaprikakrémmel együtt a tejfölbe keverjük. Ha van, friss bazsalikomlevéllel és sóval fűszerezzük, majd a zöldségekre öntjük. Legalább 1 órát érleljük. Barnakenyérrel fogyasztjuk.


A receptet beküldte: Anita123


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hideg narancsleves » Hideg csokoládéöntet » Forró eper hideg pezsgőben » Hideg őszibarack
» Serpenyős hideg csülök » Hideg túró gombócz :) » Hideg eperkrémleves » Hideg cukkini krémleves
» Hideg epres rétestorta » Kókuszos hideg kutya » Hideg uborkaleves » Hideg gyümölcsleves
» Sajtleves hideg napokra... » Hideg grízfelfújt » Hideg kapros uborkaleves » Hideg Uborkakrémleves


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.