Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Húsvéti recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
Nagy tubus majonéz, 3 dl tejföl, 1 húsleveskocka, 1 csomag étkezési zselatin, 4 főtt tojás, 2 csemegeuborka, 1 főtt sárgarépa, 10 dkg párizsi, 5-6 vékonyra szeletelt sonka, 3 virsli.

Elkészítés:
SONKÁS ALAGÚT

A tejfölt a majonézzel összekeverjük, a tojást, az uborkát, a sárgarépát, a párizsit kockára vágva hozzáadjuk. 1 dl vízben felfőzzük a leveskockát, feloldjuk benne a zselatint, amikor kissé lehűlt, a masszával összekeverjük. Őzgerinc formát folpackkal kibélelünk, és 3 szelet sonkát beleterítünk. A massza felét beleöntjük, hosszában ráfektetjük a virsliket, ráöntjük a maradék masszát, és betakarjuk 2 szelet sonkával. Hűtőben dermesztjük.


A receptet beküldte: julianna54

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Húsvéti sonkatorta » Húsvéti tál » Ciprusi húsvéti leves » Húsvéti tojáslikőr
» Húsvéti rántott sajt » Húsvéti-tojás torta » Húsvéti koktél » Húsvéti reggeli
» Húsvéti nyuszi piskóta » Húsvéti sárga túró » Húsvéti sárgatúró » Húsvéti tojásleves
» Különleges húsvéti tojások » Húsvéti pástétom » Húsvéti sonkás tekercs » Húsvéti koszorú másképpen


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.