Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Kínai pirított tészta recept

Kategória:
 Tésztafélék

Hozzávalók:
1 hagyma
1 sárgarépa
1 fehérrépa
fél kígyóuborka
kb 10 dkg édeskáposzta

édesítő
sötét-és világos szójaszósz
édes-savanyú chiliszósz
spagetti

Elkészítés:
A zöldségeket felcsíkozzuk. Az uborkából kikaparjuk a magját, majd szeleteljük. Kis olajon pirítani kezdjük a hagymát, hozzáadjuk a többi zöldséget, sózzuk és 1 ek édesítőt teszünk rá. Adunk hozzá 1 ek világos, 2 ek sötét szójaszószt, majd 2 ek chiliszószt. Kicsit édeskés ízénék kell lennie, ha szükséges még teszünk hozzá szójaszószt.
Közben kifőzzük a tésztát, majd a zöldségekhez adjuk, jól összekeverjük, és együtt még átpirítjuk.

Tanácsok:
90 napos-szénhidrát nap

Elkészítési idő: 25 perc

A receptet beküldte: Shephard


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkés-fetás tészta » Finom tészta » Húsos Tészta siccca módra » Tészta saláta
» Pirított báránymáj » Méteres tészta » Sajtos zöldséges tészta » Szalámi tészta
» Pizza - pizzatészta nékül » Tonhalas tészta másképpen » Gombás marhahúsos tészta » Incsi-fincsi tésztasali :)
» Gyors krumplis tészta » Zöldséges-tejszines tészta » Pizzatészta Diana módra » Tésztában sütött tonhal


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.