Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Kolbászkrém recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
15 dkg lecsókolbász

5 dkg füstölt gyulai kolbász

2 db főtt tojás

5 dkg margarin

1 kiskanál mustár

Elkészítés:
A kolbászok bőrét lehúzzuk, majd a keményre főtt tojásokkal együtt kétszer-háromszor átdaráljuk. A krémhez hozzáadjuk a magarint és a mustárt, összekeverjük. Kenyérre kenve uborkával tálaljuk.


A receptet beküldte: Gvivike


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kolbászkrémes rakott hús » Kolbászkrém uzsonnára » Gyors kolbászkrémes táskák » Kedvencem
» Brusshetta » Fehérbabos szendvicskrém » Hangonyi kőrözött » Kapros túrókrém
» Lilahagymás sajtkrém » Párizsi csirkemellből » Uborkás szendvics » Zellerkrém, Sárgarépakrém
» Paprikakrém egyszerűen » Zold tehina » Hideg húsos töltött alma » Sajtos-túrós szendvicskrém


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.