Tutireceptek.hu fejléc

Kolbászkrémes rakott hús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
8 szelet kicsontozott karaj
20 dkg sütőkolbász
20 dkg márványsajt
2 dl tejföl
1 tojás
10 dkg
nagyon vékony ementáli sajtszelet
ízlés szerint só
őrölt bors
szárított kakukkfű
kevés liszt
kevés olaj
5 dkg puha margarin

Elkészítés:
A hússzeleteket kissé kiverjük és besózzuk, majd az őrölt borssal ízesített lisztbe forgatjuk és kevés forró olajban elősütve félretesszük.A kolbász bőrét lehúzzuk és villa segítségével elkeverjük a puha margarinnal, hogy egy könnyen kenhető kolbászkrémet kapjunk.
Egy tűzálló tálba lerakunk egy sor elősütött hússzeletet, rásimítunk egy adag kolbászkrémet, egy adag márványsajtot, meghintjük egy kevés kakukkfűvel, majd ismét a hús a kolbászkrém a sajt következik.
A tejfölt elkeverjük egy kevés sóval és a tojással, majd a hús tetejére öntjük, végül befedjük a nagyon vékonyra szeletelt ementáli sajttal és előmelegített sütőben addig sütjük, amíg a sajt meg nem pirul.


A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rakott krumpli kukoricával » Almás rakott csirkemell » Rakott mézes » Rakott sütőtök
» Tökös rakottas » Rakott krumpli cukkinivel » Virslivel rakott zöldbab » Kókuszos rakott keksz
» Csirkés rakott krumpli » Gyergyói rakott tojás » Rakott hal » Magyaros rakott spagetti
» Spenótos-rukkolás rakottas » Sajtos rakott tészta » Póréhagymás rakott tészta » Rakott szűzpecsenye


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.