Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Lecsós tarhonya (vegan) recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
2 nagy fej vöröshagyma
olaj
3 db nagy tv paprika
1 db erős paprika
3 db nagy paradicsom
pirospaprika

bors
250 g durum tarhonya

Elkészítés:
Olajon megdinszteljük a felaprított hagymát, majd megszórjuk pirospaprikával, vigyázva hogy le ne égjen.
Ezután beletesszük a felkockázott paprikát, kicsit pároljuk, majd mehet utána a feldarabolt paradicsom.
Sózzuk, borsozzuk, és fedő alatt lassan puhára főzzük.
Közben kevés olajon megpirítjuk a tarhonyát, és felöntjük dupla mennyiségű vízzel. Sózzuk, majd fedő alatt puhára főzzük.
Ha kész, pihentetjük még 10-20 percig, hogy az összes vizet felszívja, majd összekeverjük a lecsóval.


A receptet beküldte: Winter


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tojásos tarhonya » Lecsós-túrós tészta » Lecsós, gombás rakott hús » Tepsis, lecsós csirkemáj
» Tarhonyás csülök » Paprikás krumpli (vegan) » Lecsós tarja szelet » Kínai sült tészta (vegan)
» Lecsóshús » Tarhonyás rizottó » Mogyorókrém (vegan) » Spenótos tészta (vegan)
» Pásztortarhonya » Lecsós spagetti » Lencsepörkölt tarhonyával » Lecsós brokkoli


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.