Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Kukorica-krémleves (vegan) recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
500 g morzsolt kukorica (konzerv)
1 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
zöldségleves alaplé
friss koriander
só, bors
zabtejszín
olaj
pirított kenyérkockák

Elkészítés:
A vöröshagymát apró kockákra vágjuk, kevés olajon megdinszteljük, majd hozzáadjuk a préselt fokhagymát.
Beleöntjük a lecsepegtetett kukoricát, és együtt pároljuk 5 percig. Felöntjük annyi alaplével, hogy éppen ellepje, közben beledobjuk az összevágott koriandert is. Néhány percig együtt főzzük, majd botmixerrel pépesítjük. Sózzuk, borsozzuk, beleöntjük a tejszínt, és ha túl sűrűnek találjuk, adunk hozzá még egy kis alaplevet. Összeforralás után pirított kenyérkockákkal tálaljuk.


A receptet beküldte: Winter


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Meggyes csokitorta (vegan) » Spanyol sült rizs (vegan) » Lecsós tarhonya (vegan) » Brokkolikrémleves (vegan)
» Szeder smoothie (vegan) » Zöldborsókrém (vegan) » Tejberizs (vegan) » Falafel - vegán
» Nyers eperleves (vegan) » Vegan tejföl » Forró csoki (vegan) » Quesadilla (vegan)
» Pizza (vegan) » Tejfölös lecsó (vegan) » Frankfurti leves (vegan) » Kínai sült tészta (vegan)


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.