Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Kukorica-krémleves (vegan) recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
500 g morzsolt kukorica (konzerv)
1 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
zöldségleves alaplé
friss koriander
só, bors
zabtejszín
olaj
pirított kenyérkockák

Elkészítés:
A vöröshagymát apró kockákra vágjuk, kevés olajon megdinszteljük, majd hozzáadjuk a préselt fokhagymát.
Beleöntjük a lecsepegtetett kukoricát, és együtt pároljuk 5 percig. Felöntjük annyi alaplével, hogy éppen ellepje, közben beledobjuk az összevágott koriandert is. Néhány percig együtt főzzük, majd botmixerrel pépesítjük. Sózzuk, borsozzuk, beleöntjük a tejszínt, és ha túl sűrűnek találjuk, adunk hozzá még egy kis alaplevet. Összeforralás után pirított kenyérkockákkal tálaljuk.


A receptet beküldte: Winter


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Falafel - vegán » Zöldborsókrém (vegan) » Erőleves (vegan) » Házi müzliszelet (vegan)
» Tejberizs (vegan) » Forró csoki (vegan) » Raffaello golyó (vegan) » Mákos bejgli (vegan)
» Meggyes csokitorta (vegan) » Frankfurti leves (vegan) » Vegan tejföl » Palacsinta (vegan)
» Mexikói bulgur (vegan) » Tejkaramella (vegan) » Vöröslencse fasírt (vegan) » Almás pite (vegan)


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.