Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Tarhonyás rizottó recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1 vöröshagyma,1 gerezd fokhagyma,5 dkg felkockázott sonka,20 dkg tarhonya,1 l zöldségleves(kockából),20 dkg borsó,só,bors,petrezselyem,kevés főzőtejszín

Elkészítés:
A sonkakockákat 2 percig pirítjuk,hozzáadjuk a felaprított hagymákat.Beleszórjuk a tarhonyát és kicsit pároljuk,amíg a szemek üvegessé vállnak.Felöntjük a levessel és forraljuk.Kis lángon,lefedve,időnként kevergetve főzzük.20 perc után mehet bele a borsó és méhg néhány percig főzzük.A végén ízesítjük a fűszerekkel,és a tejszínt is belekeverjük.

Elkészítési idő: 40 perc

A receptet beküldte: virkó

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Virslis rizottó » Rizottó darált hússal » Csirkehúsos rizottó » Gombás rizottó (Nők lapja)
» Csirkemájas rizotto » Tarhonyás hús » Cékla rizottó" » Piros-fehér-zöld rizottó
» Csirkemáj rizottó » Ananászos szárnyas rizottó » Sáfrányos rizottó » Hajdinarizottó
» Tarhonyás borsós csirkemáj » Őszi almás-gombás rizottó » Tarhonyáslecsó virslivel » Csirkerizottó


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.