Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Lencsefasírt recept recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
20 dkg lencse
3 gerezd fokhagyma
friss petrezselyem
1 tk őrölt pirospaprika
1 tk házi paprikakrém
1 tojás (a pürébe)
2 tojás a panírozáshoz

liszt
zsemlemorzsa

Elkészítés:
A lencsét egy éjszakára beáztatjuk.
Másnap az aprított fokhagymával, a paprikakrémmel és az őrölt paprikával megfőzzük. Annyi vizet öntünk rá, hogy ne lepje el. Ízlés szerint sózzuk.
Főzzük addig, míg el nem fő a leve, majd ismét öntsük fel annyi vízzel, hogy ne lepje el, és ezt is várjuk meg, míg elfő.
Megvárjuk, míg kihűl, majd burgonyatörővel összetörjük.
Hozzáadjuk a tojást, és lisztbe, tojásba, majd zsemlemorzsába forgatjuk, és forró olajban kisütjük.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Bailey*s recept » Panna cotta (alaprecept) » Őszibarack leves recept » Recept nélküli pogácsa "5"
» Puncsos kekszes recept » Igazi piaci lángos recept » Házi sajt- finn recept » Palacsinta alaprecept -
» Lasagne recept Emyke módra » Mézeskalács tuti recept » Muffin (alaprecept) » Túrós muffin recept
» Fasírt alaprecept » Lencsefasirt 2 » Bögrés-mikró recept » Gofri recept egyszerűen


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.