Tutireceptek.hu fejléc

Allgäni sajtleves recept recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
Hány személyre: 4

10 dkg Ementáli Sajt
40 dkg Burgonya0reszelt Szerecsendió
finomított Só
frissen őrölt Bors
5 dkg vörösHagyma
2 dkg teaVaj
1 csomó metélőHagyma
5 dkg Liszt
fél dl Tejszín

Elkészítés:
A Hagymát vágjuk karikákra, majd pirítsuk meg Vajon. Hozzáadjuk a megtisztított, apróra vágott Burgonyát, és együtt tovább pirítjuk. Majd Liszttel megszórjuk, felengedjük a Tejszínnel és Vízzel, Sózzuk meg és ízesítjük fűszerekkel. A Sajtot reszeljük le, fél dl vizet adjunk hozzá és sűrűre forraljuk be. (Fontos, hogy kevergessük, nehogy odaégjen.) Végül keverjük bele a Hagymás Burgonyát. Tálaláskor forró csészékbe töltsük, teTejére sült Hagymakarikákat és finomra aprított metélőHagymát szórunk. Az étel elkészítési ideje 30 percet vesz igénybe.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: mese


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Lencsesaláta recept » Túrótorta-saját recept » Tavaszi tekercs recept » Svájci sajtleves
» Kosárka forma receptje 2 » 100 éves recept: diós süti » Piskóta (alaprecept) » Saját recept
» Bailey*s recept » Muffin (alaprecept) » Feketeerdő-torta recept » Farsangi sajtleves
» Maffin alaprecept » Francia sajtleves » Mézeskalács tuti recept » Bevált piskótarecept


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.