Tutireceptek.hu fejléc

Libamájas saláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
30 dkg libamáj
1 fej saláta
1 lilahagyma
1 csokor újhagyma
2 alma
1 citrom
1 csokor petrezselyem
4 zsályalevél
2 evőkanál olaj

bors

Elkészítés:
A májat megmosom, lecsepegtetem, apró csíkokra vágom. Az olajat egy serpenyőben felmelegítem, beledobom a májat és a zsályaleveleket. Kb. 8 perc alatt átsütöm a májat. A salátát leveleire szedem, megmosom, majd apró darabokra tépem. Az almákat megpucolom, magházát kiszedem, apró kockákra vágom. A hagymákat is felaprítotom. A hozzávalókat összekeverem egy salátás tálban. Hozzáteszem a májat, a serpenyőben lévő pecsenyeléhez keverem a citrom levét, sózom, borsozom, és ráöntöm a salátára. A petrezselymet felaprítom és a saláta tetejére szórom.


A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Túrós zellersaláta » Májusi saláta kukoricával » Gyermekláncfű-saláta » Párolt zöldségsaláta
» Narancs saláta » Halas saláta » Syl salátája » Szilvás vegyes saláta
» Póré- és hagymasaláta » Gombás vegyessaláta » Saláta többféle módon » Kínai tésztasaláta
» Egyszerű saláta » Krémes szőlő saláta » Sárgarépás almasaláta » Csirkés kukorica saláta


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.