Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Libamájas saláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
30 dkg libamáj
1 fej saláta
1 lilahagyma
1 csokor újhagyma
2 alma
1 citrom
1 csokor petrezselyem
4 zsályalevél
2 evőkanál olaj

bors

Elkészítés:
A májat megmosom, lecsepegtetem, apró csíkokra vágom. Az olajat egy serpenyőben felmelegítem, beledobom a májat és a zsályaleveleket. Kb. 8 perc alatt átsütöm a májat. A salátát leveleire szedem, megmosom, majd apró darabokra tépem. Az almákat megpucolom, magházát kiszedem, apró kockákra vágom. A hagymákat is felaprítotom. A hozzávalókat összekeverem egy salátás tálban. Hozzáteszem a májat, a serpenyőben lévő pecsenyeléhez keverem a citrom levét, sózom, borsozom, és ráöntöm a salátára. A petrezselymet felaprítom és a saláta tetejére szórom.


A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Céklás heringsaláta » Káposzta saláta 2 » Gombasaláta 1. » Őszi spagettisaláta
» Tojás-sajt saláta » Ropogós padlizsánsaláta » Juhtúrós csirkesaláta » Dzsingisz Kán salátája
» Rizs saláta alla mia » Lilahagymás párizsi saláta » Gyrosos saláta » Kelkáposzta saláta
» Tiroli saláta » Póréhagymás babsaláta » Tandorias csirkesaláta » Csirkés avokádósaláta


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.