Tutireceptek.hu fejléc

Libamájas saláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
30 dkg libamáj
1 fej saláta
1 lilahagyma
1 csokor újhagyma
2 alma
1 citrom
1 csokor petrezselyem
4 zsályalevél
2 evőkanál olaj

bors

Elkészítés:
A májat megmosom, lecsepegtetem, apró csíkokra vágom. Az olajat egy serpenyőben felmelegítem, beledobom a májat és a zsályaleveleket. Kb. 8 perc alatt átsütöm a májat. A salátát leveleire szedem, megmosom, majd apró darabokra tépem. Az almákat megpucolom, magházát kiszedem, apró kockákra vágom. A hagymákat is felaprítotom. A hozzávalókat összekeverem egy salátás tálban. Hozzáteszem a májat, a serpenyőben lévő pecsenyeléhez keverem a citrom levét, sózom, borsozom, és ráöntöm a salátára. A petrezselymet felaprítom és a saláta tetejére szórom.


A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Natúr gyümölcssaláta » Sajtos krumplisaláta » Lencsesaláta gombával » Csiki burgonya saláta
» Kiribi saláta » Répás saláta » Rukkolás céklasaláta » Sárgarépasaláta
» Sajtkrémes salátatekercs » Póréhagyma-saláta másként » Almás céklasaláta » Lencsesaláta malachússal
» Gyors kukorica saláta » Tavaszi vegyes saláta » Fantázia saláta » Wokban sült zöldségsaláta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.