Tutireceptek.hu fejléc

Málnahab pikk-pakk! recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
25 dkg málna
3 dl habtejszín
3 evőkanál porcukor
fél citrom reszelt héja

Elkészítés:
A málnát megmossuk, néhány szemet félreteszünk a díszítéshez, a többit egy tálba tesszük a cukorral és robotgéppel pépesítjük. A habot felverjük, a málnát hozzákeverjük, majd a citromhéjat is beledolgozzuk. Hűtőbe tesszük egy órára, hogy az ízek összeérjenek, majd tálkákba, poharakba kanalazzuk, a félretett málnaszemekkel díszítjük.


A receptet beküldte: Emy 35

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Málnahab » Málnahabos torta » Grízes málnahab » Málnahabos csokitorta
» Kakaós nápolyi-szelet » Hólabda Mártitól » Néger linzer » Túrós süti anyu módra
» Cseresznyés krémes piskóta » Zöldséges sertésragu » Cremets » Meggyes-diós kavart süti
» Kókuszos almatorta » Túrós-csokis rúd muffin » Csokoládés őzgerinc » Almás zabpalacsinta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.