Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Málnahab pikk-pakk! recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
25 dkg málna
3 dl habtejszín
3 evőkanál porcukor
fél citrom reszelt héja

Elkészítés:
A málnát megmossuk, néhány szemet félreteszünk a díszítéshez, a többit egy tálba tesszük a cukorral és robotgéppel pépesítjük. A habot felverjük, a málnát hozzákeverjük, majd a citromhéjat is beledolgozzuk. Hűtőbe tesszük egy órára, hogy az ízek összeérjenek, majd tálkákba, poharakba kanalazzuk, a félretett málnaszemekkel díszítjük.


A receptet beküldte: Emy 35

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Grízes málnahab » Málnahab » Málnahabos csokitorta » Málnahabos torta
» Erdélyi tepertős pogácsa » Raffaello szelet 2. » Kávés muffin » Húsvéti sárga túró
» Zabpelyhes-mézes őzgerinc » Kelt fahéjas csiga » Egyszerű almás sütemény » Pingui szelet
» Szendvicssütős túrós batyu » Mézes kókuszkocka » Ferdinánd- tekercs » Túrós-narancsos pohárkrém


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.