Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Mangóhab recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
1 közepes db mangó
1 dl ásványvíz (szénsavmentes)
2 db lapzselatin

Elkészítés:
A mangó húsát turmixban vagy botmixerrel pürésítjük, majd átpasszírozzuk egy finom lyukú szűrőn és hozzákeverjük az ásványvizet.
A zselatinlapokat hideg vízbe áztatjuk.
Közben a mangópüré negyedét kis lábasban felmelegítjük, lehúzzuk a tűzről és hozzáadjuk a zselatint. Kevergetve feloldjuk benne. A maradék mangót is belekeverjük a lábasba.
Tölcsérrel a szifonba töltjük az egészet, a szifon tetejét erősen rátekerjük és belenyomjuk a patront.
Jól összerázzuk és hűtőbe tesszük másfél-két órára.


A receptet beküldte: cicaaa65

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mákfelfújt mikróban... » Marcipános-túrós püspökkenyér » Epres panna cotta » Pudingos cseresznyés pite
» Gesztenye rudak » Tejszínes gesztenyetorta » Csokival töltött fánk » Borzas eper
» Vénusz mellei » Nevenincs kakaós sütemény » Kókuszgolyó egészségesen 1 » Márványos sült csokitorta
» Ribizlivel töltött tortácskák » Görhő » Epres gyümölcstorta » Töltött párnácskák


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.