Tutireceptek.hu fejléc

Mangóhab recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
1 közepes db mangó
1 dl ásványvíz (szénsavmentes)
2 db lapzselatin

Elkészítés:
A mangó húsát turmixban vagy botmixerrel pürésítjük, majd átpasszírozzuk egy finom lyukú szűrőn és hozzákeverjük az ásványvizet.
A zselatinlapokat hideg vízbe áztatjuk.
Közben a mangópüré negyedét kis lábasban felmelegítjük, lehúzzuk a tűzről és hozzáadjuk a zselatint. Kevergetve feloldjuk benne. A maradék mangót is belekeverjük a lábasba.
Tölcsérrel a szifonba töltjük az egészet, a szifon tetejét erősen rátekerjük és belenyomjuk a patront.
Jól összerázzuk és hűtőbe tesszük másfél-két órára.


A receptet beküldte: cicaaa65

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Dióval töltött alma » Kakaós szelet málnával » Habos túrós palacsinta » Almás-fahéjas sütemény
» Financiers » Muffin gesztenyével » Kókuszhabos tekercsek » Citromos-tejfölös kekszsüti
» Linzer dióval megszórva » Finom elefántkönnycsepp » Rózsapite » Nyári puding ribizliszósszal
» Barackos -túrófelfújt » Cseresznyés parfé, tejszínnel » Karamelás süti » Kiflis édesség


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.