Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Meggy sarok recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
2 egyforma piskóta 4 -4 tojásból,egyik fehér,másik kakaós.
4 tojás
4 kanál cukor
4 kanál liszt
fél csomag sütőpor

A kakaósnál 1 kanál liszt helyett 1 kanál kakaó.
Krém:0.5 l tej
2 cs. málna/meggy puding
1 rama
25 dkg porcukor

1 ü kimagvazott meggy
1 cs. étkezési zselatin és a meggy leve

Elkészítés:
Alulra tesszük a fehér piskótát és rákenjük a következő krém felét:0.5 l tejben megfőzzük a 2 cs.pudingot,és ha kihült összedolgozzuk a ramaval elhabositott cukorral.
Erre tesszük a kimagvazott meggyet .
A zselatint megfőzzük 3 dl meggylével és kihütjük.Akkor tesszük a meggyre amikor már kezd kocsonyásodni.
Erre tesszük a krém másik felét és a kakaós piskótát.
Kicsit a mélyhütőbe tesszük,hogy jol összedermedjen!

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: leleszi


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mascarponés meggyfagylalt » Meggyes-kakaós zabpuding » Meggyes-gesztenyés kocka » Meggyes csokis
» Almás, túrós, meggyes pite » Túros-meggyes pite » Nagyszerű meggyes » Görög meggyes
» Soproni meggyes » Kevert meggyes-csokis süti » Kefires meggyes » Meggyes - diós süti
» Meggyes-gesztenyés rétes » Meggyes bögrés » Almás meggyes túrós lepény » Meggymártás


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.