Tutireceptek.hu fejléc

Meggy sarok recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
2 egyforma piskóta 4 -4 tojásból,egyik fehér,másik kakaós.
4 tojás
4 kanál cukor
4 kanál liszt
fél csomag sütőpor

A kakaósnál 1 kanál liszt helyett 1 kanál kakaó.
Krém:0.5 l tej
2 cs. málna/meggy puding
1 rama
25 dkg porcukor

1 ü kimagvazott meggy
1 cs. étkezési zselatin és a meggy leve

Elkészítés:
Alulra tesszük a fehér piskótát és rákenjük a következő krém felét:0.5 l tejben megfőzzük a 2 cs.pudingot,és ha kihült összedolgozzuk a ramaval elhabositott cukorral.
Erre tesszük a kimagvazott meggyet .
A zselatint megfőzzük 3 dl meggylével és kihütjük.Akkor tesszük a meggyre amikor már kezd kocsonyásodni.
Erre tesszük a krém másik felét és a kakaós piskótát.
Kicsit a mélyhütőbe tesszük,hogy jol összedermedjen!

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: leleszi


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Meggyeskrémes » Kavart meggyes süti » Meggyes-mákos palacsinta » Joghurtos meggyesparfé
» Ripsz-ropsz meggyes » Meggyleves egyszerűen » Meggyes csokitorta (vegan) » Meggyes-rumos kókuszkocka
» Babapiskóta meggyel » Zserbógolyók meggyel » Nagyi meggyes pitéje » Diós sarok
» Meggyes másik » Grízpuding meggyöntettel » Meggyszósz X. » Meggyszósz diétásan


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.