Tutireceptek.hu fejléc

Meggyes-cseresznyés zabkorpás pite recept

Kategória:


Hozzávalók:
2 evőkanál folyékony édesítőszer
4 tojás
vaniliaaroma ízlés szerint
13 dkg zabkorpa
3 dl tej
1 db natúr joghurt
csipet só
meggy, cseresznye kimagozva ízlés szerint
pici sütőpor

Elkészítés:
A tojásokat az édesítővel és a csipet sóval robotgéppel habosra keverem,majd belekeverem a zabkorpát tejet joghurtot sütőport és a vaniliaaromát.
A gyümölcsöket a kivajazott jénaiba rakom és ráöntöm a tésztát. Előmelegített sütőben addig sütöttem, amíg a tészta nem vált el a jénai falától és a teteje szép rózsaszín nem lett.

Elkészítési idő: 50 perc

A receptet beküldte: Kiss Mária


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zabkorpás-diós muffin » Zabkorpás, szőlős muffin » Zabkorpás csirkefasírt » Zabkorpás gyümi torta
» Zabkorpás epertorta » Zabkorpás muffin » Zabkorpás piskóta » Zabkorpás- narancsos süti
» Zabkorpás-csokoládés keksz » Zabkorpás süti (update 1) » Kakaós zabkorpás muffin » Meggyes-cseresznyés lepény
» U1-es zabkorpás kenyér » Túrós zabkorpás süti » Norbi 1 zabkorpás süti » Zabkorpás almáspite


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.