Tutireceptek.hu fejléc

Zabkorpás, szőlős muffin recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
10 dkg Liszt
6 dkg Zabkorpa
1,5 teáskanál Sütőpor
2 csapott evőkanál light margarin
1 csapott evőkanál Kristálycukor
2 db Tojás
1 csomag Vaníliás cukor
1 mokkás kanál Őrölt fahéj
1,5 dl zsírszegény tej
15 dkg Szőlő, kis szemű

Elkészítés:
A sütőt 190 °C-ra előmelegítjük. Muffin-papírral kibéleljük a muffin-sütőt. A lisztet, a zabkorpát és a sütőport összekeverjük. Habosra keverjük a margarint a cukorral, a tojással, a vaníliás cukorral, az őrölt fahéjjal és a tejjel. Hozzáadjuk a zabkorpás lisztet és óvatosan hozzákeverjük a szőlőszemeket is. A formákba kanalazzuk a tésztát és 20-25 percig sütjük.

Elkészítési idő: 45 perc

A receptet beküldte: ördög


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tiroli szőlős rétes » Korpás hagymás muffin » Szőlős-gombás saláta » Túrós muffin recept
» Banános-diós muffin » Dupla sajtos muffin » Csokis--narancsos muffin » Mazsolás-túrós muffin
» Szilvás-túrós muffin » Adventi muffin » Málnás muffin » Muffin (36 db-hoz)
» Vegyes muffin » Nutellás mandulás muffin » Boci muffin újra » Csokis csoda muffin


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.