Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Zabkorpás, szőlős muffin recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
10 dkg Liszt
6 dkg Zabkorpa
1,5 teáskanál Sütőpor
2 csapott evőkanál light margarin
1 csapott evőkanál Kristálycukor
2 db Tojás
1 csomag Vaníliás cukor
1 mokkás kanál Őrölt fahéj
1,5 dl zsírszegény tej
15 dkg Szőlő, kis szemű

Elkészítés:
A sütőt 190 °C-ra előmelegítjük. Muffin-papírral kibéleljük a muffin-sütőt. A lisztet, a zabkorpát és a sütőport összekeverjük. Habosra keverjük a margarint a cukorral, a tojással, a vaníliás cukorral, az őrölt fahéjjal és a tejjel. Hozzáadjuk a zabkorpás lisztet és óvatosan hozzákeverjük a szőlőszemeket is. A formákba kanalazzuk a tésztát és 20-25 percig sütjük.

Elkészítési idő: 45 perc

A receptet beküldte: ördög


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gesztenyepürés muffin » Ezerízű muffin » Lekváros-kávés muffin » Snickers muffin
» Vaníliás (alap) muffin » Csokis-gesztenyés muffin » Mogyorós-áfonyás muffin » Fahéjas muffin
» Finom gyümölcsös muffin » Pizzás Muffin » Mézes muffin » Diós-áfonyás muffin
» Feketeerdő muffin » Tejes-rizses muffin » Cseresznyés-diós muffin » Joghurtos muffin


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.