Tutireceptek.hu fejléc

Zabkorpás, szőlős muffin recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
10 dkg Liszt
6 dkg Zabkorpa
1,5 teáskanál Sütőpor
2 csapott evőkanál light margarin
1 csapott evőkanál Kristálycukor
2 db Tojás
1 csomag Vaníliás cukor
1 mokkás kanál Őrölt fahéj
1,5 dl zsírszegény tej
15 dkg Szőlő, kis szemű

Elkészítés:
A sütőt 190 °C-ra előmelegítjük. Muffin-papírral kibéleljük a muffin-sütőt. A lisztet, a zabkorpát és a sütőport összekeverjük. Habosra keverjük a margarint a cukorral, a tojással, a vaníliás cukorral, az őrölt fahéjjal és a tejjel. Hozzáadjuk a zabkorpás lisztet és óvatosan hozzákeverjük a szőlőszemeket is. A formákba kanalazzuk a tésztát és 20-25 percig sütjük.

Elkészítési idő: 45 perc

A receptet beküldte: ördög


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Citromos-mandulás muffin » Barackos, morzsás muffin » Zabkorpás csirkefasírt » Vagdalthus muffin
» Diós, csokis, kólás muffin » Zöldborsós-sonkás muffin » Fele- fele muffin » Csupa csokis muffin
» Szőlős-diós praliné » Vaníliás (alap) muffin » Kakaós muffin 2 » Csokis Muffin Túrórudival
» Kakaós zabkorpás muffin » Pizzavarázs muffin » Muffin turmixban » Bolognai muffin


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.