Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Zabkorpás, szőlős muffin recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
10 dkg Liszt
6 dkg Zabkorpa
1,5 teáskanál Sütőpor
2 csapott evőkanál light margarin
1 csapott evőkanál Kristálycukor
2 db Tojás
1 csomag Vaníliás cukor
1 mokkás kanál Őrölt fahéj
1,5 dl zsírszegény tej
15 dkg Szőlő, kis szemű

Elkészítés:
A sütőt 190 °C-ra előmelegítjük. Muffin-papírral kibéleljük a muffin-sütőt. A lisztet, a zabkorpát és a sütőport összekeverjük. Habosra keverjük a margarint a cukorral, a tojással, a vaníliás cukorral, az őrölt fahéjjal és a tejjel. Hozzáadjuk a zabkorpás lisztet és óvatosan hozzákeverjük a szőlőszemeket is. A formákba kanalazzuk a tésztát és 20-25 percig sütjük.

Elkészítési idő: 45 perc

A receptet beküldte: ördög


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejszínes muffin » Cukkinis édes muffin » Áfonyás répás muffin » Finom Raffaello muffin
» Jégkrém muffin » Bögrés muffin » Sztracsatella muffin » Fekete-erdő muffin
» Boci muffin újra » Krémes muffin pillangó » Csodás csokis muffin2 » Török citromos muffin
» Feketeerdő muffin » Kókuszos muffin 2 » Mars-csokis muffin » Málnás, citromos muffin


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.